!!!!!!!!

Hej jag heter Caroline och jag är fruktansvärt less för tillfället. Punkt

tisdag, snart torsdag och sista april. Vad händer då?

Jag kan inte riktigt bestämma mig vad jag ska hitta på på sista april.. Skulle va kul att festa till lite, var ett bra tag sen sist. Men när man ändå hållt sig så länge, varför bryta den goda vanan? Fan va tråkig jag låter alltså..
Gick rykten om att Marité skulle öppna men det var tydligen falska sådana så det sög ju. Men då föll iaf ett alternativ bort. Så det blir antingen partaj i Hällesjö hos Elba och sedan Folkets hus, eller bara en lugn grillkväll nere vid sjön med familjen.

Nu ska jag försöka plugga gärnet, bye!

Måndagkväll

Började 12.15 och när det gått ungefär 5 minuter av lektionen så sa lärar-Lars att vi fick gå hem och jobba om vi ville, tack! Då hade man ju gått dit i onödan.. Men men. Hade körlektion kvart i 2 så det blev att man fördrev lite tid på stan. Körlektionen gick pissdåligt, vet inte alls vad jag höll på med. Gjorde fan fel hela tiden, blinkade där man inte skulle blinka, körde i fel körfält i rondeller osv. Blev så arg! Allt det där borde sitta som en klocka efter alla dessa lektioner..
Aja, whatever. Får ta nya tag nästa körlektion.
Var på fotboll en sväng med Ronja. Kälarne som spelade mot ÖFK u19 på Jämtkraft arena. Gick dock inte så bra, 5-0 till hemalaget.. Men det är bara att ta nya tag nästa match!

Sitter just nu och kikar på "Ballar av stål", som pappa ( han kom hem till frösön inatt ) spelade in eftersom han hellre ville kolla på hockeyn. Sjukt kul!

Snart äre onsdag, då bilre antagligen Hällesjö eftersom vi är lediga torsdag och fredag. ToffelCarro längtaaaar

26 April

Många som har födelsedag idag, får säga grattis till Elinor som fyller 44, Bengt som fyller 50 och Mammas lilla älskling Marta som fyller 5 !

Har njutit hela helgen pga det underbara vädret! Har kunnat gått ute i klänning, me like!
Har inte hänt nå speciellt, var hundvakt i lördags så jag satt mest bara ute och solade och gav hundar mat. Tog även en promenad med Bamse och Bella, och senare på kvällen kom manne och gjorde mig sällskap. Vi lagade mat och bara tog det lugnt.

Testade även en balklänning idag och det lutar åt att det blir den! Inte helt nöjd men allt kan inte va perfekt så. Och det är exakt en månad kvar till balen idag så det börjar bli lite bråttom...

Nu väntar jag bara få att åka till stan, få se om det blir med bussen ikväll eller imorn.  Går bara 3 dagar den här veckan, mycket härligt! Pappa kommer hem imorn också, och som det verkar blir det nog bara han och jag i lägenheten för Iza stackarn har gjort illa sig :(

Ännu en torsdag..

.. and I love it! :)

Väntar bara på att tiden ska gå så jag får gå in till stan och ha körlektion, sedan gå hem och packa och efter det gå in till stan igen och hoppa på bussen till Kälarne. Längtar!
Men det är jävligt tråkigt att det inte blir nå vårforum.. Hade verkligen sett fram emot det. Men men. Får satsa på höstforum istället.

Även även även! Jag har blivit kär ännu en gång!
http://www.youtube.com/watch?v=dczIuu_mLLw
Lyssna nu! Helt underbar.

fred ut


Borta bra, hemma bäst

Yes. Nu är man hemma efter en intressant tur till Storlien, som förövrigt kryllar av norskar! :O Men det är väl egentligen inte så konstigt, det är ju inte så långt till Norge därifrån.
Åkte iaf från Wargen runt 0830 och kom fram ca 2 timmar senare. Vårat boende var betydligt bättre än vad jag hade trott! Det fanns ca 7, 4-bäddsrum, 3 toaletter, 2 duschar, en matsal typ, ett kök med 2 spisar, 2 kylskåp mm. Mycket uppskattat att vi fick så pass bra boende!
Iallafall, när vi kommit fram var det bara att packa upp och äta lite lunch och sen for vi iväg på en tur. Trodde det skulle vara värsta långtuen men vi åkte bara någon kilometer och sedan stannade vi och grävde lite olika saker i snön. Sen åkte vi en liten längre tur tillbaka till stugan.
Efter det åt vi middag och sen blev det en tur till Norge. Först Meråker och sen Stjördal, av en speciell anledning som inte behöver nämnas här..
När vi kom tillbaka gjorde vi inte så mycket, bara tog det lugnt.
Morgonen efter så packade vi ihop de mesta av våra grejer och åt frukost. Sen åkte vi ut på en liten tur, som egentligen skulle va en långtur. Men ungefär hälften valde att åka tillbaka till stugan pga av vädret och andra olika anledningar. Sen blev det bara chill hela dan och vid runt halv 5 åkte vi tillbaka till kära Östersund.

Nu ska jag och Ronja ner på Konsum :)

Och jag vill ha torsdag NU, mer än nånsin. Punkt.


STORLIEN

Imorn åker jag och min kära fritidsgrupp till Storlien och blir borta till tisdag eller onsdag, beror på vädret. Ska bli massa skidåkning och annat roligt, hoppas jag..

Hörs!

18 April

Lördag idag. Har mest suttit och gjort olika tester till körkortet, trodde att jag var klar med teorin men jag hade tydligen bara klarat halva repetionsfasen så jag gjorde klart det idag. Så det känns skönt :)

Igår hände inte så mycket, var så kasst väder så det gick inte att göra så mycket. Men på kvällen åkte jag till Iza och umgicks lite med henne ett tag och efter hon hade ätit så åkte vi och hämtade Jennifer. Sen begav vi oss till Sara som var i Albacken, blev dock inte så långvariga där. Men det var kul att träffas en stund iaf.!

Robin har äntligen fått fingrarna ur arlset och tagit sig hit till Hällesjö, han tog även med sig Carro och hennes päron. Så vi käkade nyss lite våfflor och nu är de ute och kikar på valpar.
Själv väntar jag på Manne som är hemma och städar ut det sista ur sitt kära hus. Imorn måste allt va klart, för då ska de nya ägarna börja flytta in.
Blir nog en promenad för att fördriva tiden.


BYE

Lov lov, härliga lov.

Onsdag idag och ungefär halva lovet har gått. Eller jag fick lov redan i tisdags så för mig har ju då mer än halva gått!
Första dagen på lovet var en höjdare, var premiär för KungJohan att gå på krogen. Så kvällen började hos Jennifer N, där även RonjaF, Iza, RonjaN, Emelie Norman, Daniel, Alexander och Johan var. Runt halv 12 begav vi oss till krogen, eller jag och Johan gick och Iza, RonjaF och Emelie åkte bil. Jennifer hände det nåt konstigt med.. Hm. ;)
Blev iaf en lyckad kväll, man fick se mycket roligt :) Jag hade körlektion kl 10 på torsdagmorgonen så jag fick hålla mig nykter. Men det var skönt!
Efter körlektionen åkte jag, Ronja, Johan och Jennifer med Iza till Kälarne.
I påsk så har jag mest varit ute i finvädret och solat och kört lite hundspann. På påskafton så åkte jag, Mamma, Micke, Manne, nå grannar i Hällesjö och Ella från Sthlm, upp till en stuga i skogen och satt och solade och mådde gott hela dagen. Påskdagen såg nästan likadan ut, fast då satt vi bara ute vid husknuten och solade. Så jäkla skönt! Känns härligt att våren har anlänt.
I måndags åkte jag och Ronja till stan och jag har tydligen blivit en riktig jäkel på snarka. Snarkat har jag väl alltid gjort men tydligen inte så här extremt. Man börjar ju undra vad som hänt.. Pinsamt, JA! Men men, jag skyller som vanligt på mina gener. Pappa snarkar, mamma snarkar, Robin snarkar, så då är det inte så konstigt om jag också snarkar :) Maha.
Ja men vi åkte till stan för att gå "Riskettan" som f.r.o.m. 1 April är obligatorisk om man ska få ta körkort. Så vi gick på den 3 timmar långa onödiga kursen som kosta 800kr. Jag tror fan vi redan visste allt som han sa. Helt sjukt, dom kommer bara på massa anledningar för att tjäna pengar. Som att körkortet inte redan är nog dyrt..
Åkte tillbaka till Hällesjö på kvällen och nu sitter jag här. Var in till stan fram och tillbaka med mamma för hon skulle köpa lite grejer. Och jag fick köra, därför jag hängde med. Hihi.
Ikväll ska vi fira Micke som fyller 41 år idag! Grattis till han :)

Times like theese

Även tredje inlägget på bara några timmar, även ÄVEN! Kul liv fröken Brännström..
Ne men jag är typ lite rädd för att sova, för jag gjorde tydligen något hemskt inatt enligt Iza. Hon trodde inte det var jag som låg breve henne, hon trodde det var en varg för jag snarkade så otroligt mycket. Att jag snarkar är väl inget ovanligt men tydligen inte sådär mycket.. Man skäms ju nästan. Här ska man komma och föreställa tjej, och så håller man på sådär.. Så vi får se hur det går inatt.

Men nu äre musik som gäller, sen blire till att sova.
Gnatt

vi

Bal, eller inte bal..

... det är frågan.

It's just another manic monday...

.... I wish it was WEDNESDAY!


Blä för söndagar

Som vanligt, kan jag inte annat än att skriva att söndagar är boring as hell. Alltid lika händelselösa och tråkiga.. Det enda roliga som händer idag är antagligen att jag får åka bil med Iza till stan :) Första gången liksom! Lilla iza fisa är så duktig så.

Den vanliga smamanfattningen av helgen:
Kom hit till mamma redan på onsdageftermiddag eftersom jag var sjuker, och låg mest i soffan hela torsdagen.
På fredan hände inte heller speciellt mycket, var mest bara hemma och tog det lugnt och var till kälarne och handlade lite och så.
Och igår åkte jag till Ronjaf en åt lite tårta för Kjell fyllde år :) Det blev även lite singstar och så med deras släkt. Sen åkte jag och manne hem och åt mat.

Imornkväll kommer min kära far till Östersund och blir hemma i ca 2 veckor. Välkommen hem :)


Puh!

Efter att ha tittat lite nogrannare så visade det sig att det inte är halsfluss! Woho! Nu är det väl bara att leva på te och honung för att få försöka få bort smärtan :)

:(

Efter att ha läst på olika sidor på internet så verkar det vara så att jag har halsfluss.. FANFANFAN!
Varför nu? Kunde väl ha fått det förra veckan eller nåt. Ååååååååååh.
Kan fan inte sova heller, vaknade typ 4ggr inatt av att jag var tvungen att typ svälja eller spotta och det gör så jäkla ont, så jag klev upp 04.45 imorse. Kul liv.
Skjut mig tack.

Sjukling

Har inte varit sjuk på hur länge som helst känns det som, så det var väl dax nu då tydligen. Vakna igårmorse av att jag hade ont i halsen men det gick över så jag tänkte inte mer på det. Gick på skolan som vanlogt och efter det träffade jag mamma en sväng och sen skjutsade hon mig till den vanliga bodypumpen. Kändes riktigt bra under hela passet, men efteråt när Iza och Johan hämtade mig så fick jag ont i bröstet och halsen, och inatt bröt det ut. Hade massa feberdrömmar halsen typ skrek av smärta kändes det som. Så jag gick på den enda lektionen på skolan idag och sen bar det iväg till mamma med bussen för att hålla mig inne och bli frisk! Vill ju bli det så fort som möjligt, speciellt till imorn/torsdag!
Såg nyss Mamma mia, som jag fick låna av Frida, och den var väl helt okej.. Alla säger ju att den var tokbra men jag vette tusan vad jag tyckte. Den var ju jättemysig men mer vet jag inte. Var ju less på låtarna pga av 2 personer ( Claudia och Frida ) så det var nog därför den inte var nån höjdare ;) Men så har jag ju lite udda filmsmak också, tydligen. Haha.

Hämtade även min kära studentmössa igår, wohoo! :)

RSS 2.0