Glad? OM jag är

Igår var det då den efterlängtade kvällen då Iza skulle ut på krogen för första gången. Vart rätt lyckat faktiskt, hade riktigt skoj :) Kvällen började med att jag, Iza och Manne åt chicken enchiladas. Mycket gott! En stund efter det kom Line och Mattias, och fler än så blev vi inte på förfesten haha. Men men, hade trevligt ändå! Runt 11 åkte vi in till stan och begav oss in på o'learys. Där var de inge vidare drag.. Var även på huset och där var det som det var. Träffade mycket trevliga människor iaf. Sedan blev det hemgång i kylan. Gör gärna om denna kväll igen :)

Första veckan på praktiken är även avklarad, bara 2 till nere på fina konsum.. Superkul! NOT

Nemen

Ja, snart äre dax för veckans tredje praktikdag. Igår var det betydligt mer att göra, var bara att packa upp varor hela tiden. Hade alltid nåt att göra så de va tur. Men det känns fan inte kul, ska jag gå och göra det här i 3 veckor? Fan.

 Igår fyllde även Ronja 18 stora år! Grattis till henne!


Praktik

Japp, idag började den långa perioden av praktik som vi på kära BF får ta del av. Jag valde dock ställen man inte får vara på, bl.a. Konsum! Man får alltså inte vara i butik egentligen. Och så ska jag va hos mamma, och man får alltså då inte vara hos en anhörig. Men men, lärarna får gilla läget :)

Började alltså idag klockan 9 och hela dagen har i princip bestått av att packa upp frukt och grönsaker, och se hur vissa grejer går till. Ganska seg dag men imorn skulle det tydligen bli mer att göra så det blir förhoppningsvis kul.
Sen blev det träning som vanligt och nu sitter jag här i min ensamhet för Robin och Iza for nyss till Kälarne. Som sagt tycker ju jag inte om att vara ensam..

Även att jag var så klantig igår och lyckades strula bort mitt bankomatkort.. Jag skyller som vanligt på mina gener.

IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR IZAS FÖDELSEDAG!

Just det! Lillfisen fyller nämligen 18 år idag! Så nu är hon ingen liten fis längre..
Hon avslutade sin dag med att köpa cigaretter (bara för att liksom) på statoil, och det var ganska kul att se..

Snubben rasta i kassan: - 86 kronor blir det!
Iza: - Mm. Du vill väl se legitimation också?
Snubben rasta i kassan: - Ja just det, bra att du sa det.
Iza: - Jag fyller faktiskt år idag!
Snubben rasta i kassan: - Ehe, Grattis.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Ge mig fredag!


hej hej, hemskt mycket hej

Sammanfattning av helgen + torsdag:

Torsdag - Tog en hemmadag med Iza och bara gjortde lite nödvändiga saker som att typ diska, dammsuga, byta gardiner m.m. Sen blev det körskolan några timmar. Efter det tränade vi och sen åkte vi hem och lagade en mycket utsökt måltid. Sen kom micke och hämtade mig och vi begav oss till Hällesjö.

Fredag
- Gjorde inte mycket, följde med mamma och micke upp till skogen där de hade gäster. Sen skjutsade vi hm gästerna till Gällö och stannade på middag hos Mickes mamma. Efter det for vi hem och kikade bara på tv.

Lördag - Åkte en sväng till Hammarstrand, och sen blev det en promenad. Hoppade in i duschen när jag kom hem och sen lagade jag mat. Sen skjutsade mamma mig till Macken där Iza, Manne och Ronja var och efter Iza hade stängt åkte vi till Västanede, där hon bjöd oss + Robin & Tommy på tårta :) Efter det blev det film, The dark knight, som var väldigt seg. Sen vare natta.

Söndag - Blev hämtad i Västanede av mamma halv 8, sen begav vi oss till Gällö där vi skulle hämta gäster som skulle skjutsas till flyget. Efter det for vi och handlade, och sen blev det bara massa dötid. Och nu sitter jag här och är väldigt rastlös.. Gosh. Ska iaf äta middag med min bror idag, som inte hänt på hur länge som helst känns det som! Woho.

Härligt helg! Eller nåt..


En vecka kvar!

Japp, sen smäller det och blir partaj! :) Längtar längtar längtar.
Och på måndag fyller IZA 18! Helt sjukt. Och så fyller ju Ronja 18 på onsdag! Helt sjukt det med haha. Snart är dom lika stor som mig :)

Åkte till Hällesjö igårkväll efter min och Izas otroligt fina och lyxiga middag. Åt nämligen Regnbågslax med Kokt potatis och grädd- och dillsås! Mycket utsökt haha.
Ja men jag åkte som sagt till Hällesjö igårkväll, Micke skulle skjutsa in Robin till stan och då passade jag på att åka med tillbaka, eftersom jag är ledig VARJE fredag! Den du.
Blev sängen ganska snabbt, och jag hade planerat att ta lite sovmorgon men så blev det ju inte. Vaknade först av mammas väckarklocka där runt 6, eftersom jag hade glömt att stänga min dörr.. När jag väl lyckats somna om ca 1 timme senare så känner jag en stor klump som hoppar upp i sängen. Den klumpen var Totte. Då var det lika bra att kliva upp, för han låter ju inte bli en precis.
Gjorde först iordning lite mat till nå gäster som tydligen skulle komma idag, och sen blev det frukost! Mums mums. Och nu sitter jag här. Får se vad resten av dagen har att erbjuda.

7 dagar

Woooooohoooo

Mycket härlig dag idag, me like. Först stöd halv 10, sen kikades det på film på Magnus lektion(Grunden BOIS!), och sen slutade vi 12.20. Sen satt jag hos frissan i 4 timmar, sjuuukt länge och det sved ganska mycket i min plånbok... Men men, hoppas det var värt det. Får se när jag vant mig.

Igår var det hårdträning, så jävla skönt! Missade dock bussen när vi skulle hem. Men då ringde vi Per och hade sån tur att han skulle ut och åka bil så han skjutsade hem oss! Dagens goda gärning av han :) TACK!

Nu ska jag råplugga! eller nåt...

9 dagar

Tisdag

Sitter på sista lektionen nu, känns skönt. Men jag har körlektion 15.30, gruvar mig verkligen. Tycker inte om det där med att köra bil, eller jo det gör jag, men inte men den läraren som jag har.. Han är så stel på något sätt så det känns inte bra. Men men, får stå ut de körlektioner jag har kvar. Vill ha körkortet NU!
I eftermiddag blir det hårdträning, 2 pass och sen ska jag och Iza bara ta det lugnt och basta.. :) Kommer nog känna sig duktig efteråt!

Imorn har jag en lektion, riktigt skönt! Sen ska jag på NFI och färga håret, gruvar mig inför det också. Tycker om när jag får göära nåt nytt med mitt hår men jag är så fruktansvärt nervös att jag ska bli missnöjd!
Vilka problem jag har alltså.. Är egentligen fjantig som gruvar mig inför såna här småsaker, kanske ska börja tänka på de som har de värre.

Har fixat praktikplats också! Har inget med min linje att göra dock, men jag har iaf praktikplats! Wooohooo, living the dream! eller nåt..

Nu ska jag jobba vidare!

10 dagar

Det går bra nu

Äntligen har vinden kanske vänt för lilla mig! Iaf på vissa fronter.. Skulle faktiskt va riktigt kul.

Idag har varit det varit en rätt härligt dag. Jag och Iza var hurtiga och började dagen med att träna. Var riktigt skönt, man kände sig piggare hela dagen. Efter skolan träffade jag Jennifer och gick på stan en sväng med henne. Kul att träffas en stund :)
Sen gick jag, Iza och Ronja hem och åt makaroner och korv. Riktig lyxmiddag! Sen har vi bara slöat i soffan.
Och nu är det idrottsgalan :)

11 dagar kvar!

Prettymountain hela helgen

Ja, det blev en hel-helg hos Ronja. Inte riktigt planerat men, det va kul!
I fredags blev man först bjuden på middag hos Fagerbergs. Eva hade gjort jättegoda hemmagjorda piroger som många fick njuta av. Var släktträff som vanligt, som jag alltid säger. Sant iofs, var ju Ronja, Robin, Linda, Eva, Manne, Kjell, Iza och så jag. Så det var bara jag och Linda som var lite udda haha.
Sen var vi till RonjaN en sväng, var inte tänkt att jag skulle dricka men det blev litegrann ändå.. Gjorde dock inte så mycket, hade en trevlig kväll!

Dagen efter tillbringades även den hos RonjaF. Tog det mest lugnt, kollade på "Ett livsverk - Björn Gustafsson". Man skrattade ju som man fick ont i magen! Sen skulle vi var duktiga och ta en promenad. Dock så kom vi inte längre än till macken, där det köptes godis och så fick vi skjuts hem till Ronja av Tommy haha. Sen kom David och Pernilla.
Senare hade Eva gjort en supergod Paj som man njöt av ett bra tag. Efter det gick vi och kollade på när nå grabbar spelade hockey, men det var rätt kallt som vi gick hem rätt snabbt. Och sen på kvällen blev det mest singstar och typ skrattfest! haha. Kom inte i säng förrän halv 4, men det var de värt.

Och nu sitter jag hemma i Hällesjö och funderar på hur man kommer till stan. Känner inte för att åka dit...


12 dagar kvar!


16 Januari

Först och främst vill jag säga Grattis till Ronja Nordlund som fyller 19 idag! :)

Sitter just nu på skolan och försöker jobba men det går inte så bra.. Hamnade här istället, det är mycket roligare haha. Men ska ha redovisning alldeles strax så jag och Claudia ligger lite illa till.. Men men.

Igår var det en rätt udda dag. Började med vanliga lektioner, hade bl.a. våran sista Svenska B lektion. Sedan när vi väntade på att psykosociala skulle börja blev det strömavbrott i stora delar av stan, alltså även på hela Wargen. Rätt mysigt ändå att stan var helt mörklagd och att många affärer hade tänt ljus och grejer. Jag och Iza gick på Ragnars och åt sallad, eller som vi sa "Vi satt på Ragnar och åt sallad". höhö. Och då kom vi in på det där att i princip hela stan är beroende av el. Om man tänker efter så är det faktiskt inte mycket som funkar utan el! Sjukt egentligen. Medans vi satt och åt så kom strömmen tillbaka. Efter det köpte vi present till Ronja och sen gick vi till NFI och fixade lite grejer. Sen blev det träning.
Och efter det bar det iväg till Ronja som bjöd på tårta. Bra att äta det direkt efter man tränat... Men men :)
Sedan kom mina kära Mamma och Bella och hämtade oss och skjutsade oss till Frösön och övernattade även hos oss, eftersom hon skulle upp tidigt och åka till Norge dagen efter, alltså idag. Mys!

Idag är frågan, Kälarne eller stan i helgen?

Full fart

Ja, det kan man lugnt säga att det är nu.
Det är mycket som ska hinnas med nu; skolan, träna, körkortet, tvätta, städa, umgås med vänner, hitta orken till att leta praktikplats, hitta orken till att hitta jobb + alla miljoner tankar man ska brottas med i huvudet! Sjukt.
Men fick iallafall ett rätt slappt tema den här terminen, t.ex. så är man ledig fredagar! Wohoo, living the dream!

Aja, whatever. Viktigaste är nästan att fixa pengar så man har råd att partaja hela terminen. För det är väl typ det enda man gör på våren? :-D

Ge mig en spark i baken någon, så jag tar tag i det!!!

Natti natti

Nu äre natt, men jag känner mig inte det minsta trött. Och det beror nog på att jag är ensam hemma, tycker verkligen inte om det..
Dagen bestod ju då av redovisning som gick helt okej, vi klarade oss igenom den iallafall och fick applåder :) Det fick väl alla andra också men ändå.. Sen stannade jag och alla andra bf3or och lyssnade på fler som skulle redovisa. Sen gick jag och iza runt på stan och hon hittade en jättefin klänning!
Sen försökte vi bara fördriva tiden tills vi skulle träna. Vi hade ju tänkt att vi skulle börja träna rätt hårt och börja försöka äta lite nyttigare, men varför köper då Iza en macka på subway och jag en rätt stor påse med naturgodis på Konsum? Inte en bra första dag.. Men träningen gick iallafall bra, det hade blivit en ny instruktör och ett nytt upplägg på passet sedan vi var där sist. Mycket bättre pass, men dock sämre musik... Men men, hade kul iallafall! 
Och imorgon väntar årets första körlektion kl 13.... Jag säger bara, passa er!

Nu ska jag försöka pallra mig till sängen och få mig en liten sovstund iallafall. Usch, jag vill inte.


Klaart!

Nu är projektarbetet äntligen klart och det känns hur bra som helst. Nu är det gjort! Det som man gått och vait orolig över, under en väldigt lång tid.. Nu är det bara att tänka på alla andra sjuttielva saker man har att göra den här våren. Först och främst måste jag ha ett JOBB! Men det blir ju aldrig att jag gör nåt åt det. Behöver verkligen en spark i baken, trots att jag sagt till mig själv att jag ska ta tag i det själv och klara av det själv.
Jaja, nu ska jag iväg och kolla på några andra redovisningar och sen ska jag nog fördriva tiden med Iza tills träningen börjar.
Sedan får man se vad resten av kvällen har att erbjuda.. Blir nog tyvärr ensam hemma, tycker inte om det. Suck...

Ett bekymmer ur världen

Ja, så kommer det blir imorgon när PROJEKTREDOVISNINGEN är klar! Ska bli så jävla skönt att ha det gjort. Sen är det bara att hoppas på ett betyg som är högre än G, eller vi måste få VG. Annars kommer jag nog bli skogstokig. Men men, kan inte få allt man vill heller :)
Blev iaf klar med allt inom projektarbetet idag så nu gäller det bara för mig att träna på vad jag ska säga imorgon klockan 10.15 i Ekewaldsalen. HERREGUD VAD NERVÖS JAG KOMMER VARA.

Anneli Tobias och Ronja är och hälsar på och Iza spelar guitar hero som vanligt, och jag blev less så jag satt mig här. Haha.

Var även jättejätteduktig och tog mig iväg och tränade idag. Guuuud vad skönt det var! Härligt att bara få springa av sig och svettas och tänka på annat. Och imorgon blir det bodypump klockan 17.00 med Iza. Nu börjar våran härliga träningsperiod som vi ska köra! Fy fan vad skönt det ska bli. Längtar tills man kommer in i det liksom, och börja vänja sig vid att köra så hårt.
Blir även körlektion på onsdag och nästa tisdag. Skulle vara väldigt skönt att bli klar det med där jäkla kortet också. Skulle underlätta en hel del..

Puss påre!

Längtar

liiiivin on the eeeeedge!

Sitter och lyssnar på när fisiza spelar guitar hero. Rätt roligt att lyssna på! Iaf hennes olika ord som kommer ur munnen.. Inte så snälla vissa gånger. haha.
Idag har jag gjort nada, precis som jag trodde. Var ute med Totte en sväng så han fick röra på sig, försökte plugga till psykologiprovet, hälsade på några holländare och kollade på mamma häst på datan som sprang. Hon blev 2:a! Grattis till henne och mamma :)

Imorn kommer blir en udda dag. Vet inte om den kommer bli jobbigt, men det lär väl visa sig.
Tänkte stanna hemma hela dagen så man hinner med lite grejer att göra.
Först tänkte jag försöka ta en lång sovmogon, iaf till 10.
Sen ska jag följa med Iza in på stan, och så ska jag på JC en sväng.
Sen ska jag träna.
Sen blire hemfärd och sen ägna mig 100% åt projektarbete.
Och sen äre bara att hoppas på att jag och mina 2 kollegor i projektarbet möts upp nånstans och blir klar med skiten! Guuuud va skönt det ska bli. Längtar tills tisdagen är över...

Längtar till den 30e!

Infinity

Då var det söndag igen. Vad händer en sån här dag då? Söndagar brukar inte vara speciellt roliga, rätt lugna och härliga men ändå inte för man känner i magen att det är skola dagen efter. Usch usch.
Men idag blir det nog som sagt lugnt, tänkte ta en promenad i slaskvädret och senare ikväll blir det ev. bio med mamma och micke.

Och igår fick man se bilder från dagen innan nyår. Herregud säger jag bara! Jag som trodde jag hade kontroll men enligt bilderna var det nog ïnte så. Jag såg ju heeeelt bedrövlig ut haha. och det värsta är att väldigt många kan se dem... Men men, såg ut att ha rätt kul iaf, huvudsaken det :) Och jag vill göra om den där kvällen igen, och ha mer kontroll och ännu roligare!

Let's dance

Sitter faktiskt och kollar på let's dance. Sorligt, men sant. En fredagkväll ska ju helst inte se ut så här, speciellt inte när många man känner ska på o'learys där det är gratis inträde... Bara om man har rätt sällskap. Och familjen, som för tillfället består av mamma och micke, känns inte som det rätta sällskapet just nu.
Men jag har hört rykten om att jag och min käre mor ska åka till Ikea imorgon så det är antagligen värt det! :) Hoppas ryktet är sant bara...
Men det ska faktiskt bli sjukt kul att titta på Hasse Aro. Go Hasse!

Den här veckan har gått sjukt sakta, kändes som att dagarna har haft dubbelt så många timmar än normalt, fast man ändå inte lyckats fått speciellt mycket gjort. Men projektarbet har fått en rejäl spark i rumpan! Har kommit rätt långt, och på tisdag smäller det och är redovisning.. Usch, tycker inte om sånt där. Men men, skönt när det är över iaf.
Men vissa dagar har man bara lust att skjuta vissa människor. Man försöker att vara glad och positiv och inte blir irriterad över småsaker, men det är inte så lätt när man får tvärtom-beteende tillbaka. Skärpning säger jag bara!

Men nu ska boxaren George dansa! Vem det nu är..


7 Januari - Onsdag - 2009

Första dagen i skolan år 2009 och första dagen efter ett långt och härligt jullov, även det sista jullovet i mitt liv.. Rätt tragiskt faktiskt.
Inatt blev det inte mycket till sömn, jag och Iza satt uppe ett bra tag och spelade guitar hero för att iallafall försöka bli trötta. Det gick dock inte så bra så vi stängde av, borstade tänderna och gick och la oss. Men där gick det inte heller så bra att sova, vi låg och pratade om allt mellan himmel och jord till kl 3 tror jag, Sen bestämde vi oss för att verkligen försöka sova. Gick det bra? Nej. Vi har bara legat och vridit oss och försökt att hitta en bra sovställning, i princip hela natten. Det vart kanske sammanlagt 3 timmars sömn för oss båda. Får se hur bra vi kan koncentrera oss idag... 

Hej jag är lat.

Jag har upptäckt att jag har blivit så jäkla lat.. Orkar inte göra nånting, förutom att promenera. Helt sjukt! Men men, det blir det snart ändring på! Om jag orkar.. haha.

Idag har det varit en lugn dag, hittills. Följde med malin till kyrkparken för hon skulle med bussen därifrån. Sen promenerade jag hem och röjde undan lite i lägenheten, typ diskade och plockade undan grejer. Känner mig lite duktig faktiskt.
Och nu sitter jag här och väntar på att Iza ska komma hem och göra mig sällskap, men det lär ju dröja ett par timmar till. Men men, får väl försöka hitta på något annat under tiden, finns säkert mer grejer som behöver städas.

Och imorn drar skolan igång igen. Fy fan säger jag bara. JAG ORKAR INTE. JAG VILL INTE!

Can't read my pokerface

Dagen började med en promenad runt berget, var riktigt skönt faktiskt. Ångrar dock att jag inte pallrade mig till gymmet, men det får bli imorn istället.
Tog en kaffe med Malin på stan, träffade även Frida och Claudia som jag gick med på stan en sväng efter jag träffat Malin. Mycket trevligt, har inte träffat dessa tre på ett tag.

Kvällen kommer att bestå av film och smoothie med Malin. Skönt att ha sällskap! Inte det roligaste att tillbringa kvällarna ensam.




Måste bara lägga upp en bild på min stackars Bamse som blev biten av en annan hund på självaste nyårsafton.. Så jag och mamma åkte med han till djursjukhuset i sollefteå där han fick sys. Men nu har han tratt och mår bra.


Can't stop thinking about you

4 Januari idag och imorse kl 7 for pappa hem till Ronneby igen med Sudden! Blandade känslor, skönt att bli själv och få bestämma själv igen men samtidigt trist att inte ha sällskap hela tiden och ha nån som handlar, lagar mat och diskar åt en.. Haha. Men han kommer tillbaka v.8 så det är inte så länge kvar.

Idag har städat heela lägenheten och skrubbat inne på toaletten och rensat avloppet. Det var ingen rolig grej att göra.. Men det måste göras ibland och jag passade på eftersom det var -24grader när jag vaknade. Fy fan säger jag bara!

Just nu sitter jag och tittar/lyssnar på när Robin spelar guitar hero. Kul att han är hemma, FÖR EN GÅNGS SKULL!
Men snart åker han och då blir jag helt solo igen. Så jäkla tråkigt.

Tipsa gärna med nån bra musik! Behöver fyllas på med lite nya låtar i mobilen.

2009

Nytt år, nya möjligheter!  Jag hoppas verkligen att det här året går åt mitt håll. Känns som att det behövs något positivt som händer i mitt liv.

I tisdags var det pubkväll på hotellet i kälarne. Hade faktiskt jätteroligt! Träffade massa trevliga människor och hade många givande samtal.
Och igår var det nyårsfirande med ronja och hennes familj mfl. Var härligt att bara ta det lugnt.

RSS 2.0