Promnight

Ja, ikväll smäller det! Ikväll är det äntligen BAL och jag börjar bli lite smått nervös.. Vädret ser inte ut att vara det bästa men jag hoppas det spricker upp till klockan 6. Men vi kommer va så otroligt fina, hoppas på en lyckad kväll :)
Ska strax bege mig in till stan och fixa det sista, sen klockan 1 går jag över till Chanelle och så ska hon börja fixa mitt hår och sminka mig. Woho! Och runt 4 kommer manne hit och sen är vi redo för the promnight!

Hörs!

Kort vecka

Riktigt skönt att man bara går 3 dagar den här veckan, den där jesusgrabben bidrar ändå med en del bra grejer ibland.

Testade en till balklänning idag och jag vart lite småbetuttad i den.. Så nu har jag lite beslutsångest om vilken jag ska ta, den vinröda eller ljusblåa. Röd eller Blå. Tub eller Halterneck. Åååååh. Jag som är så velig av mig också.. Aja, hr ju några dagar på mig att bestämma :)

Imorn äre vett och etikett! Wehoo!.... Not
Ne men det blir säkert kul. I hope. Blir nog en sväng till Kälarne imorn också, fotbollsdax.

Ciao ciao

I Z A

I'm proud of you! PUSS PÅ RE







Fick lite dålig samvete nu för jag såg att jag inte skrivit om Pappa i bloggen när han fyllde år den 10 Maj... Så jag skriver det här och nu, GRATTIS PAPPA PÅ 52 ÅRSDAGEN I EFTERSKOTT! <3

Lite stolt måste man ändå vara

Man är ju ändå 25% norsk så man kan ju säga att det var en liiiiten seger för mig i eurovision song contest 2009! Eftersom Sverige kom 21:a så är jag för tillfället en liten gnutta stoltare över min norska fjärdedel än mina svenska fjärdedelar. NORGE NORGE NORGE! :) Även att det är 17 Maj, kära norrmännens nationaldag. Skulle ha varit jäkligt roligt att vara där och fira.
Och ja, jag kollade på Eurovision Song Contest igår. Även hela programmet! Har aldrig hänt förut. Men det var ju för att man visste att Norge skulle ta hem segern så man var ju tvungen att stötta Alexander hela vägen ;) Hrm....

I fredags blev det Sundsvall och Birsta med Iza och Manne! Fanns inte alls så mycket grejer som jag trodde det skulle finnas. Sist jag var där, som iofs var för kanske 3 månader sedan, så fanns det jättemycket fina sommarkläder som klänningar, kjolar, linnen m.m. men nu fanns det knappt någonting som jag fastnade för. Jag hittade ett par jeans, ett linne och en BH. That's it liksom. Inte så kul. Men jag får se det från den ljusa sidan, sparade lite pengar iaf.
Kusinera Fagerberg däremot handlade rätt mycket :) Manne hittade bl.a. hela outfiten som han ska ha på balen. Han kommer vara tokfin!
Iza hittade bl.a. en klänning, skor, byxor m.m. Så det blev helt klart en godkänd dag!
Och jag fick köra hela vägen dit och hela vägen hem igen! Kan ju dock inte påstå att jag är duktig på att köra men det är iaf skitkul :)
Efteråt blev vi bjudna på mat hemma hos Iza, grillad kyckling med potatissallad och pommes frites. Gott gott!

På lördagen blev det som sagt melodifestivalen, men innan blev det faktiskt en löprunda på Ånäset med Ronja. Hur skönt som helst att få springa av sig! Dock sjukt jobbigt...

Idag gjorde vi inte många knop, satt mest ute i solen och tog det lugnt. Och så försökte jag plugga men det gick inte så bra.. Som vanligt. Har fått låna Mannes bil i några dagar så jag, Iza, Johan och Ronja åkte med den till stan. Så kommer hanhit på onsdag och så åker vi tillsammans tillbaka till tysta Hällesjö.
Och nu sitter jag här och försöker återigen att plugga. Verkar det gå bra? Nej. Haha. Att jag aldrig ändrar på mig. Skjuter upp allt, alltid!

Men nu ska jag seriöst plugga, ska helst vara klart om 22 minuter enligt lärar Marie. Men tyvärr Marie, du får vänta ganska många minuter till.

Godnatt!



M
"You're so beautiful, so damn beautiful."



Ge mig imorgon... NU

Då skulle jag bli glad. För då får jag träffa min alldeles egna man(ne)! Han vill jag inte dela med någon. Toffelvarning, jag vet.

Börjar känna lite panik inför det här med balerna och studenten och allt. Jag har ju inte fixat klart allt, känns som att man borde göra det rätt snart.. Ska till sundsvall på fredag så jag hoppas jag hittar lite då, som gör att jag kan andas lite iaf.
Det som är klart är ju iaf klänningen jag ska ha på studentdagen, ett par skor som jag ska ha nån av dagarna, balklänningen, även fast jag inte är riktigtriktigt nöjd, person som fixar hår och smink till balen, och klänning som jag ska ha på mösspåtagningen. Fast jag börjar banga lite med den, jag vette tusan om den passar in.. Får se hur det blir. Men som sagt, efter fredag hoppas jag allt har klarnat upp lite.

Och så är jag inte klar med alla inlämningsuppgifter än.. PANIK. Det blir råplugg i helgen. Som dock inte kommer bli av om jag känner mig rätt..


Jag säger bara; HA HA HA! Stackars liten...

<3

Behöver min manne nu..! Vill inte vara ensam..





ÄNTLIGEN!!

JAG HAR TAGIT KÖRKORT!!! :D
Tänk, lilla jag kan också klara av viktiga grejer här i livet.

Jorå

Har inte ätit en enda godisbit idag, ett STORT steg för mig! Men som vanligt så blir man ju så fruktansvärt sugen så här på kvällskvisten. Blir te för mig, inget annat. Så de så.
Får se hur resten av veckan går...


MUMS


Försöka duger

Godisgrisen själv tänkte försöka ha en nyttig vecka den här veckan. Börjar redan vid frukosten imorn, tänkte äta fruktsallad med yoghurt och ett glas proviva skogsbär till det. Mums! Får se hur jag klarar av resten av veckan... Wish me luck!

söndagsöndagsöndagsöndagsöndagsöndag

Återigen, hatar söndagar....

Har bara varit en helt vanlig helg. Åkte till Hällesjö i torsdags med Manne, Iza skulle opereras på fredan så han hoppade av på Frösön och tog med sig sin bil hem.
På fredan blev det faktiskt lite träning! Efter många om och men, och efter lång tid av övertalning så följde jag med Manne på kask. Rätt skönt men det där är nog inte riktigt min sorts träning. Jag diggar bodypump och löpning :)
På lördan åkte jag med Ronja och henne päron till stugun och kikade på match, Kälarne-Lillhärdal. Inte så kul match, men det blev 2-2 tillslut.
Sen var helgen slut.. Och jag vill bara att det ska bli torsdag och helg igen. Som vaaaaanligt.


Idag flyttade även dessa två sötnosar ända ner till Enköping.
Dom får det nog bra :)


Nanook


N
Nalle





LÅT HONOM VARA!!!

nu äre natta

Handikappidrotterna var sjukt roliga att få testa! Vi fick pröva på rullstolsbasket, rullstolsbandy och nån idrott där man har förbundna ögon och ska försöka fånga en boll med en bjällra i, sjukt kul!
Var som sagt även på Paus idag, jag beställde en kalkonsallad som var riktigt god och det var sjukt mycket mat i den.. Men positivt att man fick valuta för pengarna iaf.
Sen bidde det bodypump, woho!

och så är det tydligen 30 dagar kvar till the student idag, börjar få panik....

och uppkörningen närmar sig mer och mer och mer och mer och mer och mer och mer.........!

Gnatt

6 Maj

Guuuuuuuuuuuud vad veckorna går sakta. Både måndag och tisdag kändes dubbelt så långa. Hoppas dagen idag går hyfsat iaf. Börjar inte förrän 13.20, ska då testa på handikappidrott, t.ex rullstolsbasket :) Spännande!
Efter det blir det bara att vänta på att tiden ska gå, sedan ska jag iza och ronja gå på Paus och käka födelsedagsmiddag. Vi ska "fira" ronja sisådär 4 månader försent... Hahah. Men bättre sen än aldrig.
Efter det blir det bodypump, ska bli så skönt. Dock trist att träna själv, som sagt. Life's a bitch.
Och imorn blire hällesjö efter skolan, wiiiiiie!

Och som vanligt när jag sitter själv så får man en liten mammalängtan så därför tänkte jag lägga upp nån bild på världens bästa mamma :)

m
       
     
Mamma



s


 


SÖNDAG

Det känns som om det blir jobbigare och jobbigare för varje söndag som kommer, önskar verkligen jag fick vara med manne oftare, istället för att han ska åka till bajsnorge varje vecka.. Men som vi sa i torsdags, är nog bara bra för oss båda så vi får sakna varann. Men kan de sluta va så jobbigt..............

Har varit skönt med långhelg, åkte ju hit redan i onsdags. Det tråkiga med det är bara att kroppen får lida, det blir inte direkt ingen träning här. Bara massa mat och sötsaker. Man får inte heller fingrarna ur arslet och tar sig en löprunda, nej nej, man blir som förslappad på nå sätt. Har blivit nån promenad bara, inge mer. Men det blire ändring på i veckan! I hope.. Är dock jäkligt tråkigt att träna själv, Iza kan ju inte direkt göra nåt med hennes fina arm.. Men men.

Sista April blev en lugn dag/kväll. Var med ronja mest hela dagen och sen blev det en sväng förbi elba. Sen åkte vi hem och grillade lite och mös. Efter det gick vi in och tog det lugnt och så kom ronja och hälsade på. Sen promenerade jag ronja och manne bort till folkets hus och träffade lite folk. Var dock rätt dött, men en del trevliga och mindre trevliga människor var där :)

Fredagen bestod mest av solning nere vid sjön, både jag och bella höll på att ramla i. Hade nog varit en rolig syn. Haha. Var ju en toppendag, otroligt varmt och soligt! Gick i bikini mest hela dagen, me like! :)
Körde även lite bil, alla här hemma for till hammarstrand och handlade middag inför kvällen, och det blev lax!
Blev även tv-kändis, satt i publiken på singing bee ;) Repris ikväll på tv3 kl 1900 om någon missade det.

Lördagen blev också en soldag, blåste dock rätt mycket. Tog även en promenad till några "grannar" med alla valparna. Sen kom mannes pappa, hans tjej christina, hennes dotter helena + hennes pojkvän christer och en till kompis som jag inte minns namnet på.
Sen var det bara lugnt, el drumlo - iza kom och hälsade på en sväng.

Vilken jobbigt lång text det blev.. gosh.
Ska försöka bli bättre på att lägga in bilder, sjuuukt tråkigt att läsa bloggar utan bilder. Ska försöka få in nån under dagen.

Bye!

RSS 2.0