....

Det här är ingen bra dag.

Pust Stön Suck....

Äntligen hemma från jobbet och imorgon väntar en jobbig dag. Börjar kl 6, vilken innebär att jag måste kliva upp senast halv. Sen jobbar jag till 14 och då ska jag skjutsa Camilla till flyget, sedan blir det att åka hem och ta powernap om jag hinner och sen blire snabbsnabb träning. Och sen blire dusch och köpa present till Jennifer fetsomfan Andersson Edin. Kommer bli tufft men jag ska klara det. Nej nu blire sängen och typ 4-5 timmar sömn..... GOSH

Deg

Idag blir det nog en riktigt degdag. Kommer nog inte lämna soffan många sekunder. Har sån jäkla träningsvärk i låren och baken. Det är inte speciellt skönt men det är ändå skönt att veta att det ha tagit. Det lär ju va ännu värre imorn. Gosh!
Vädret var ju inte det roligaste idag heller. Alldeles grått och trist. Det är ju mest därför man inte har nån lust att gå ut, man vill bara sitta inne och slippa det trista vädret.



Och det är såna här dagar man verkligen saknar att ha djur inne i stan..

     

Puss på dom ♥


Bye

Äntligen!!

Idag kom jag äntligen iväg på gymmet! YESYESYES! Skulle egentligen köra bodypump 1930 med malin men det hanns inte med så vi tar det nästa vecka istället :) Får se om madde hänger med då också.

Helgen bestod bara av camilla. Hon kom till frösö flygplats 22.00 på fredagkväll och då blev det bara att vi åkte hem till manne och surrade lite. Dagen därpå blev det först stan och fika. Sedan på kvällen blev det utgång, O'learys där Ständutt blakk uppträdde. Märkte dock inte av dom så mycket.. Haha. Träffade mycket roligt och udda folk. Men kvällen var klart godkänd! Vet inte vad camilla tyckte om dessa jämtländska människor men jag hoppas hon trivdes! Hon åkte till Hällesjö med robin och carro på söndagmorgon, hoppas jag hinner träffa henne en sväng på onsdag innan hon far hem till fjollträsk igen.

Idag har varit en lugn dag. Vaknade av att Anna-Karin på AF ringde och sa att hon inte kunde träffa mig idag, så då gick jag en sväng till Jennifer istället. Vi gick på stan och letade partykläder men det fanns inte så mycket som dög för oss.. Sen blev det FRISTILEN. Jag är så stolt. Men nu sitter jag här och är täppt i näsan.. Som jag sa till Manne och Madde, skulle inte förvåna mig om jag vaknar imorn och är förkyld igen. Då skulle jag bli galen. Nån som vet hur man bygger upp immunförsvaret? För det behöver verkligen jag. 

Nej nu blire mys, måste passa på eftersom jag jobbar kväll hela veckan.. :/ Förutom onsdag förhoppningsvis.
Jo just det, en jobbarkompis var med om en bilolycka idag när hon var på väg till jobbet. Riktigt hemskt! Hoppas verkligen hon mår bra. Tänker på dig Emelie!

Det var det.
Puss

Fredag 20 November

Äntligen fredag!

Sitter och väntar på att tiden ska gå, så jag kan åka och hämta Camilla på flyget! Ska bli så kul att träffa henne, säkert 1-2 år sen jag träffade henne sist.. Så det är fan i mig på tiden!

Nu blire käk!

Bye

Onsdag 18 november

Ännu en arbetsdag. Började som sagt kl 6 och klev då upp 5 för att vakna riktigt. Kändes lite konstigt faktiskt.. Men det har gått bra hela dagen, har inte varit särskilt trött alls :)
Blir jobb imorn också så alla planer man haft i veckan har ju spolats totalt. Men men, shit happens.
Ikväll äre greys, weho!

Nu fanns det inte så mycket mer att skriva om.

tjingeling

Tisdag 17 November

Har nu jobbat lördag söndag måndag tisdag och så jobbar jag onsdag och fredag. Så jag har haft rätt fullt upp några dagar.
I lördags var det inflyttningsfest med massa trevligt folk. Var dock nykter för att jag äter pencilin, och skönt var det! Kom hem halv 3 och började jobba 11 dagen efter. Och det hade aldrig gått bakis.. Men jag hade kul ändå, helt klart :)
Har blivit frisk och det är riktigt skönt. Väntar bara på att pencilinen ska ta slut så jag får börja TRÄNA igen. Jag vill jag vill jag vill! Vill komma in i en rutin igen så det blir kul att träna igen. Som manne säger "du ska känna att du VILL träna, inte att du MÅSTE". Och det har han väl lite rätt i men så tänker nog dom flesta. Iallafall litegrann. Men men, på fredag då är det bara att köra! Fast då jobbar jag till 1830 och så kommer en kompis från Enköping och blir här över helgen, så det får nog vänta till söndag.
Nu väntar jag bara på att Manne ska komma hit. Har lite längtan, även fast jag träffade han imorse.

Och imorn börjar jag jobba kl 6 så det blir tidig kväll.

Hörs! Tjing

Fredagen den 13.....

Fredag fredag fredag. En av de bästa dagarna på hela veckan. Iallafall förut, nu är det nästan som vilken annan vardag som helst. Men det är dag före helg, det är alltid bra! Men fredagen den 13 är alltid lite spännande, inte för att det brukar hända nåt dåligt, peppar peppar ta i trä, så är det som nå läskigt ändå..

Och jag är så glaaaad för jag kan äta utan att det gör så förbaskat ont när jag sväljer!! :) Vet dock fortfarande inte hur det blir med jobbet imorn. Det är en sak att känna sig pigg när man sitter i soffan och skriver här, men en helt annan att springa runt på konsum och vara trevligt och plocka upp varor osv. Så jag vet inte alls hur jag ska göra. Det är ju ändå 8.5 timmar = ca 1500kr.
Men jag ska iväg en sväng med pappa sen så jag får se hur det känns då. Håll tummarna!


sleepy ♥

12 november

Snart slut på ännu en vecka, men den här veckan har varit hemsk jämfört med de flesta andra. Man har ju nästan trott att man ska stryka med, så jävligt är det. Men nu håller det sakta men säkert på att gå över så jag verkar komma levande ur det :)
Det värsta, förutom att det gör ont i princip hela tiden, måste nog vara att det inte går att äta. Man måste verkligen tvinga i sig som man egentligen tycker är jättegott! T.ex. spagetti med köttfärssås, fick i mig 3-4 tuggor och sen blev man typ grinfärdig för det gjorde så ont. Men till helgen går det förhoppningsvis att äta normalt igen. Och jobba. Woho!

Nu äre medicindax!

puss

♦Tisdag/10 november

Var på hälsocentralen idag och fick konstaterat att jag har halsfluss. Det är ju så jäkla skönt med känslan av att man har ett öppet sår på halsmandeln/mandlarna, så så fort man dricker eller äter nåt så svider det som zzzzlatan! Världens bästa känsla alltså. Eller hur var det nu..
Så nu blire antibiotika i 10 dagar, och jag hoppas verkligen jag blir bra till i helgen för jag jobbar både lördag och söndag.
Nu ska jag ner och köpa proviva, så jag får i mig nånting. Har levt på vatten, kräm och mjölk, och glass i 2 dagar. Så jag är sjuuukt hungrig!

puss

♦Lunes, tres de noviembre

I fredags blev det ju Funäsdalen med mamma + fler. Inte allt för kul att åka så långt med bil, men det var väl en helt okej resa. Såg mycket intressanta saker. Stannade en sväng på skalet också och kollade på folk, såg dock inte så många som jag kände.
Lördagmorgon hade jag tokont i halsen och så har det varit hela helgen och idag. Inte kul. Hatar att va sjuk! Man kan ju inte göra nånting. Bara sitta i sin ensamhet och tycka synd om sig själv. Kan inte trösta mig själv genom att äta heller, för det gör ont att svälja. Så då är det bara att inta soffan och stirra in i teven och tycka synd om mig själv. Vill bara att manne ska komma hem nu så har jag nån som bryr sig om mig iallafall.. :)


♦Torsdagkväll

Åt nyss korv med bröd till middag, riktigt gott. Va även tvungen att köpa räksallad för att jag kom och tänka på när jag och jennifer satt ute i kälarne och åt kalla hot dogs och doppa dem i räksallad! Haha. Det var tider det.


♦Torsdag/5 November

Det är snö ute, woho! Hoppas den ligger kvar bara.. Vill dock inte att det ska vara kallt ute, frös som satan ute igår och då var det 2+. Usch.

Torsdag redan idag, helt sjukt. Ska iväg på arbetsförmedlingen till min jobbcoach kl 13 och tills idag skulle jag ha gjort massa grejer så att vi kom någon vart med våra möten, men har jag gjort nåt av dem? Nej. SÅ TYPISKT MIG. När ska jag lära mig liksom. Haha.

Längtar till imöra, för då blire funäsdalen och sen Hällesjö. Äntligen! Vill verkligen bort från stan nu känner jag.
Ska bli så skönt att få komma bort och inte tänka på nånting.

Men nu äre frulle som gäller. Tjing!

♦Måndag/2 November

Det är november nu. 2:a november. Fan vad tiden går fort. Den känns ungefär som om yran var förra veckan. Man kommer ju knappt hinna blinka förrän det är jul.

Ikväll ska jag antagligen skriva in mig på fristilen. Känner mig dock inte så pepp men jag känner att jag måste efter helgens godisätning. Helt sjukt vad vi åt, bara för att vi fick. Haha. Men nu äre stopp igen fram till jul jul, strålande jul.
Och på fredag blir det hustittning i funäsdalen. Får se om det finns någon gård som är intressant för mor och micke.

puss

RSS 2.0