Bra helg!

I fredags åkte vi till Mannes mamma som ligger alldeles för långt bort... Gruvade mig lite för att åka dit, men det gick faktiskt bra. Stod ut med Beeengt, men en dag is enough.
Gjorde inte så mycket där, kikade på idol, kollade på film som manne valde och inte helt otippat blev det "this is it" med MJ och sen gick vi och la oss. Dagen efter blev det frukost, sen kikade vi på "Dyngkåt och hur helig som helst" med Mia Skäringer (hon som är Anna i Solsidan) som jag köpte på maxi förra veckan. Att jag köpte den var dock ett misstag, den var inte speciellt bra. Den va väl rolig lite då och då, men nej. Inget att rekommendera.
Sen testade Manne att köra Messi med sparkcykeln och det gick så bra så!



Sen for vi till stan igen. Väl inne så hoppade jag in i duschen och sen for jag till Jennifer. Vi käkade, drack lite vin och pratade. Sen kom Palm en sväng också. Vet dock inte vad hon heter i förnamn, har bara hört Palm.. Haha.
Mycket trevligt var det iaf!

Dagen efter så blev det en lååång sovmorgon. Fick ju sova en timme längre också eftersom man ställde tillbaka klockan till vintertid. Underbart :)
Runt 4-tiden blev det bio, jag och Linn såg "One day" med bl.a. Anne Hathaway. En riktigt grinfilm! Men den va jättebra. Väldigt oväntad!




Efter det for vi hem till Linn och efter en stund kom även Tilde!
En riktig myskväll. Kommer dock sakna Linn som åker till Klövsjö och ska va där i ca 6 månader :(
Men men, man får väl åka och hälsa på!


Den här dagen har bara...

Den här dagen har bara känts så konstig. Öppnade i förbutiken på jobbet för första gången alldeles själv, så jag har varit nervös och haft ont i magen mest hela dagen. Tycker inte om att va själv när jag inte kan hantera maskinerna till 100%. Men men, det gick väl bra. Alla grejer jag trodde jag hade gjort "fel" gick att lösa så det var lugnt som tur var. Jag gick godkänt av Lisa iaf :)

Just nu sitter jag och kikar på family guy och har ätit en underskattad maträtt; Pasta, köttbullar och gräddsås! Så himla gott och framför allt simpelt! Mums.
Är också ensam hemma tills på onsdag, manne är på kurs i Hudiksvall och flickorna är hos mamma så det är läskigt tyst här hemma.. Är inte van det. Men men, jag överlever. Får väl passa på att hitta på lite saker för mig själv.

 
<3


Idag gjorde jag ett riktigt....

Idag gjorde jag ett riktigt ansträngande jobbpass, jobbade mellan 7-10! Haha.
Nej men jag skulle bara lära mig morgonrutinerna i förbutiken så jag behövde inte jobba längre än så.

Igår var jag med Jennifer. Hon sökte jobb, sen drog vi ner på stan och fikade och sen åkte vi bara hem till mig och dega. Sen gjorde vi pasta och köttfärssås, riktigt gott!

Nu väntar jag på att mamma och Ronja ska höra av sig, båda skulle komma in till stan och båda ville träffa mig haha. Får se vem som hör av sig först :)

Jennifer

Tyckte det här var lite småkul så det får bli ett till inlägg.
Idag ska jag hänga med Jennifer! Hon ska söka lite jobb och jag ska skjutsa henne. Får se vad vi hittar på mer :)
Och idag hoppas jag att mitt nya bankkort kommer. Tappade det på krogen förra lördagen så jag beställde ett nytt, men det kom till mamma istället.. Så jag hoppas verkligen hon har lagt på det på brevlådan så jag får det nångång! Lite jobbigt att leva utan pengar..


Enda bilden jag hade på Jennifer. Haha!


Hoppsan hejsan!

Kom på i ett svagt ögonblick att jag har nånting som liknar en blogg, så jag tänkte att jag flikar in och skriver ett inlägg! Mitt liv är inte så händelserikt så jag förstår varför jag inte skriver här så ofta längre..

Sen sist har det nog hänt lite grejer i alla fall:

- Har skaffat några små underbara ting, två Siberian Huskytikar! Chili och Cinna heter dom.
- Har ett någolunda bra jobb, där jag i alla fall kan leva på min lön.
- Manne blev morbror den 9 Januari i år till lilla Selma, som nu alltså är 9 månader! Tiden går så himla fort.
- Min mamma har hunnit flyttat 2ggr, först till Mjösjö och nu bara för någon vecka sen till Hucksjöåsen.
- Har tagit upp kontakten med några gamla vänner, yaay!

Sen kommer jag inte på så mycket mer, men det kommer väl kanske upp i nästa uppdatering. (Om det blir någon ;) )




Smulan och hennes valpar ( bl.a. Chili och Cinna )



Flickorna, bara någon vecka efter vi fått hem dom.



Finaste Selma och Manne.


See you!

RSS 2.0