livet är en fest

Carro goes old, och blir glad för en dammsugare. Wohoo! Men den var ju tokfin, en jätteliten lila sak :)

Nu åker jag till Hällesjö med Bettan!


Here we go again

Ännu en kväll som jag absolut inte är nå trött. Måste va nå fel, jag som alltid är trött! Har lyckats somna runt 4, två nätter i rad nu och vaknat runt 9 halv 10. Helt sjukt. Men jag har nån konstig oro i kroppen, typ ångest. Fattar inte vad det är. Kan ju fortfarande inte ha ångest från i torsdags, har ju blivit värre förr..
Sjukt sjukt. Men förhoppningsvis blir det bättre imorn när jag får komma till mamma.

Jaja

Frukost, guitar hero, Clas Ohlson, farmor. Weii, vilken toppendag. Hrm.. 

Men igår vart det nostalgikväll med Chanelle, kikade på kort från när vi gick på dagis, hittade bl.a kort på oss när vi var lucior på dagis och höll varandra i handen! Haha, kul ändå att man hållt kontakten så pass länge.
Och imorn blire förhoppnings en liten promenad till Linn.



Fel att det kan börja gå bra för folk! Känns som att allt och alla håller på att bryta ihop eller nåt..

Typ städdag

Idag var det städdag här hemma i lägenheten. Skönt att ha nåt att göra när ångesten är hög, fattar inte varför jag alltid har ångest i flera dagar efter när jag druckit! haha. Men men.
Tänkte då först promenera bort på Sjödins och kolla på en dammsugare som skulle användas idag. Mötte Lolla och Ebba halvvägs som sa att det var stängt.. Fick då åka med Lolla till Onoff och kika där istället.
Blev ingen dammsugare idag men vi rensade garderober och lådor istället. Hatar att städa men det är riktigt skönt när man ser att det blir resultat. Sen blev det hemmagjorde potatismos med köttbullar och nu strax blir det smoothie! Sen blir det nog att jag går över till min kära granne, Chanelle :)


Jag säger bara, f l i p p a t !

Igår var det marite som var the big thing. Hade inte druckit en droppe av någon alkoholhaltig dryck sedan den 11 oktober så man var riktigt laddad! Kom till Claudia runt 9 och det började inte bra, började spilla och härja direkt haha.
Sedan blev tv-spel, Mariocart eller nåt sånt. Skitkul!
Började bli varm i kläderna och sedan vid halv 11 gick de flesta ner på marite, men jag Claudia och Mia stannade ett tag till och dansade och sjöng till Abba.
Sen började det spåra ur.. 3 Sjukt packade damer gick ner till marite och kom dit runt halv1. Resten behöver inte nämnas här.. Kul att träffa lite folk iaf, inte alla dock.. haha.


Julafton/Juldagen

Ja, igår var det ju då självaste Julafton! Den började med en familjefrukost som bestod av Tomegröt :)
Sedan åkte jag och robin och handlade det sista som behövdes inför kvällen och efter det blev det faktiskt pulkåkning! Och fy fan va kul det var. Kändes som om man var 10år igen haha.
Efter det blev det som vanligt Kalle Anka klockan 3 och efter det högg vi in på julmaten. Och varför ska man alltid äta så mycket så man nästan spricker..
Efter det blev det bara lugnt några timmar och sen runt 9 blev det paketöpppning! Fick pengar, matberedare, parfym och lite annat smått och gott. Sen for vi upp och spelade kort i en liten stuga uppe i skogen.

Och idag är det då den efterlängtade Juldagen! Hoppas det blir en lyckad kväll.

Bingolotto

Idag blev det julbord hos Birgitta, Mickes mamma, och om jag ska vara ärlig är jaf redan less på julmat trots att jag bara ätit det 2 ggr i år.. Men men, imorn ska jag ändå försöka njuta av julmat på självaste doppardagen :)
Nu har man gått och joinat pensionärerna och spelar bingolotto på uppesittarkvällen. Och gissa vem som vann på första bingon? JAG. Fast det blev 2 Sverigelotter, men det är bättre än ingenting :)

Var bara tvungen att lägga upp en bild på Bella, för hon ser ut som alien på den här bilden... HAHA


Fjärde Advent. Igår..

Jag hade helt glömt bort att det var fjärde advent igår.. Känner att jag inte alls håller koll på dagarna nu så det är kanske inte så konstigt. Trodde faktiskt att det var fredag idag.. Yrpära.

Idag har jag fixat revbenspjällen som vi ska äta på julafton. Kommer nog bli farligt goda.. Har även bakat en cheesecake efter mycket tjat från mamma. Känner att jag kommer bli en husmor om jag fortsätter så här, känns som om jag inte gör nåt annat än att baka eller laga mat när jag är i Hällesjö. 
Sen följde jag med micke en sväng till hammarstrand och handlade lite småsaker som fattades och nu sitter jag här. Alltså en sån där otroligt händelserik dag som man gör så mycket på! Not..
Vill bara att det ska bli imorgon så jag får träffa bror igen.

Idag parades även 2 av våra hundar Nova och Tats, så det blir valpar i slutet av Februari :)

Umeå

Yes, nu har man äntligen kommit hem efter en väldigt lång dag i Umeå.
Vi åkte halv 8 från gården och kom väl fram runt 4 timmar senare. Sen var vi på nån bilfirma i någon timme och det var inte speciellt kul.. Men sen begav vi oss in till Umeås fina shoppinggata och jag såg verkligen fram emot att få med mig mycket grejer hem! När vi var på väg hem hade jag med mig en påse från Kicks med 3 nagellack och tops. Så jag åkte alltså tur och retur till Umeå bara för 3 ynka nagellack och tops..? Bra Carro. Lyckat. Men men, hade bra sällskap iaf.
Aja, fick iaf se lite annat än det vanliga! Måste tänka lite positivt också :) Haha.
Hoppas det blir en lite mer händelserik dag imorgon, vet iaf att jag ska baka! I brist på annat att göra..


Lördag

Idag har inte direkt varit en händelserik dag. Vaknade halv 7 av att  Totte ville ut så det var bara att klä på sig och ge sig ut i kylan.. Lyckades som tur var somna om när jag kom in igen. När jag vakna åt jag och pappa frukost, sen blev det guitar hero och paketinslagning.
Men sedan på kvällen blev det lite mer action, åkte nämligen på TRAVET! Woho.. hrm.
Ne men mamma häst skulle starta så jag följde med som stöd, och hon blev 3:a :)
Sen bar det iväg till Hällesjö och imorn blire Umeå.

Jennifeeeeeeeeer

Idag har det varit en lugn dag, gick en sväng på stan med pappa och handlade klart alla julklappar. Skönt!
Och så eftersom jag inte fått någon födelsedagspresent av min far så köpte han en till mig idag, Diesel fuel for life!

Nu sitter jag hemma hos Jennifer och hon har hjälpt mig att fixa till min blogg, blev jättefint! Fast det måste fixas några detaljer för att jag ska bli helt nöjd..
Fick även min födelsedagspresent/julklapp av henne. Fick lite kösgrejer, ett ljus och en jättefin tavla med bilder på oss :)


Jullov

Yes, idag fick man då det efterlängtade jullovet! Även att det är mitt livs sista jullov.. Sorligt men sant.
Gick till skolan vid 11 för att käka gröt och tunnbrödstut med Claudia och Frida och sen blev det julklappsutdelning i klassrummet + julmust, bullar och pepparkakor.
Sen på kvällen bar det iväg till Krokom till min mormor som verkligen blev glad över att se mig! eller hur var det egentligen? Hon blev helt överlycklig när hon såg att Robin var med och ställde sig och hoppade och kramade om honom, men jag fick knappt en kram.. Kul mormor jag har :)  Fick iaf 2 kartonger av henne med grejer i, får se om det är något nödvändigt.

Och när jag kom tillbaka så var min älskade pappa Bertil hemma i lägenheten!
Mycket kul att träffa han igen.


Ja!

Trodde det här aldrig skulle hända men nu har jag också hängt på trenden att skaffa blogg!
Efter att ha läst många roliga bloggar så kände jag att jag också ville ha en. Hoppas bara man kommer på något bra om att skriva om varje dag. Fast det som antagligen kommer att hända är att jag nog kommer glömma bort att jag överhuvudtaget har en blogg.. Guldfiskminne? JA.

Men det började inte bra kan jag då säga, det första jag gjorde när jag hade skrivit klart mitt första inlägg var att radera all text, så det var bara att skriva om allt! Men men.

Imorn blire jullov, och så kommer min käre far hem till Frösön. Mycket efterlängtat :)

RSS 2.0