Iza fisa är bäst i världen!

För hon har tagit körkort!!! :D:D:D

O'learys

Igår var O'learys invarderat av Kälarnefolk! Vart man än tittade så såg man nån man kände. Hur kul som helst!
Men kvällen började med att jag följde med på Gesell(?)brevsutdelning och om jag ska va ärlig så var jag lite halvskraj från början.. Trodde bara att alla Geseller skulle få ta emot sina brev och att det sen var middag. Men nej nej, det där var ju värsta seriösa grejen. Det var som värsta sekten så jag trodde vi skulle bli hjärntvättade eller nåt. Det var gamla gubbar som slog klubbor och i bordetoch läste dikter och grejer. Och en annan gubbe gick runt med en käpp som han titt som tätt dunka ner i golvet. Men det var en kul erfarenhet, nu har man varit med om det där också :)
Efter den där knasiga cermonin så blev det middag. Kände mig dock väldigt otacksam för jag blev typ mätt på förrätten, som var en liten vårrulle fylld med kräftstjärtar och hummersoppa som typ smakade choklad! Hur god som helst. Varmrätten bestod av Hjortfilé med typ potatisgratäng och rödvinssky och nån vitlökssörja. Även det var hur gott som helst. Efter det blev det morotskaka och sen begav vi oss till frösön för att byta om.
Sen blev det fotboll hos Tommy och sen begav vi oss till O'learys. Hade så jäkla kul, träffa så mycket roligt folk och En Man Kort var så jäkla bra och duktiga! Riktig höjdarkväll! :)

För övrigt har jag ínte gjort så mycket i helgen. Mest bara varit hemma i Hällejsö och tagit det lugnt. Mysigt att träffa mamma och dom andra lite!
Har dock inte träffat bror på hur länge som helst känns det som. Triiiiist! Blev typ 10 min igår, men det räknas nog inte känns det som...

Även klart att jag och Iza ska på Vårforum! WOHOO!

Imorn är det måndag och jag tycker det ska bli jättekul att få gå på skolan och plugga och grejer igen!! NOOOT
Ne, ge mig torsdag så slutar jag klaga. Då är allt bra igen.


Hasta la vista babe

Bra dag

Idag har inte direkt varit en ansträngande dag. Började halv 11 med att vi lyssnade på en tjej i klassen som skulle redovisa nåt, sen satt vi oss i smågrupper och började planera om när vi ska ut och föreläsa om Barn- och Fritidsprogrammet nästa vecka, i kanske 20 min. Sen slutade vi.
Så då blev det en sväng på stan med anna och sen körlektion. Känns som att körningen börja sitta snart, så jag hoppas det är dax för prov inom kort..
Efter det blev det träning och sen blev jag och Iza bjuden på mat av snälla Stefan :) Mycket gott!
Och nu sitter jag här och väntar på att Malin ska komma hit! Ska kika på film och bara snacka massa skit.

Imorn blire längdskidor med fritidsgruppen igen, men då ska vi åka uppe på frösöberget. Blir nog kul! om det är bra väder..
Sen på kvällen är det den vanliga träningen och efter det blire buss till Emanuel, som även har namnsdag imorn :)

Och på lördag blire utgång, ses på o'learys!

heyyyyy kaj!

Sitter just nu i min ensamhet hemma i lägenheten på frösön. Är toktrött men känner som vanligt inte för att sova, Iza är inte hemma och jag tycker inte om att sova själv så det är antagligen därför. Men snart ska jag ta mig i kragen och lägga mitt feta arsle i sängen. Och den övriga kroppen förstås.

Idag har varit en konstig dag. Började med att jag och Claudia hade prov halv 9, gick ju rent åt helvete om jag ska va ärlig. Men det kan inte bli sämre än ett ig :) Sen var det bara en vanligt skoldag med psykologi A och Naturkunskap B.
Efter det blev det körlektion och jag måste då säga att ingen kan vara så förvirrad och okoncentrerad som jag. Jag sitter bara och typ pratar massa skit, skrattar, yrar och frågar saker som vem som helst skulle kunna. Körskoleläraren bara skratta åt mig. Haha. Tur det iaf, så han inte blir sur eller nåt. Sen gick jag till Iza på skolan. Och den lilla fisen minsann, HON KLARADE TEORIPROVET IDAG!!! STORT Grattis till henne <3
Sen gick vi hem och gjorde lite mat, tog en powernap och sen begav vi oss till Robin Prettymountain som fyller 21 år idag, och käkade lite tårta. Mycket gott, men min mage tyckte inte om det. Känner mig fan gravid eller nåt, uppsvälld som en jävla ballong. Hoppas det går över snart, gör ju typ ont. Haha.

Imorn blire skola, träning och sen fotboll på Jämtkraft Arena! Ska kika på nyblivna 21åringen som spelar füssball.  

Även lördag Ronja, Woooooho ;)



Juevesjuevesjueves

ruuuuubrik

Hatar rubrikerna, vet aldrig vad man ska skriva där...

Ännu en helg, och den här känns nästan som att den har gått snabbare än vanligt!
Åkte iaf buss till stugun i torsdagskväll, tog hela 50 min!! sååå segt. Men väl framme så var det lugnt, då jag fick träffa Mannelito. Fredagen var en lugn dag, var mest bara hemma och gosade med valpar och slappade. Men lördagen bestod av massa hundspann! Micke tyckte att det var dax att även jag, den ende familjen som ännu inte kört hundspann, skulle testa på det. Så runt kl. 1 så selade vi på massa hundar och for ut med 3 slädar. Micke tog täten, tätt därefter kom jag och sen manne. Det gick faktiskt riktigt bra tills vi kanske hade kommit halvvägs, då drog jag på en vurp och for av.. Haha! Måste ha sett riktigt roligt ut. Efter det höll jag på att vurpa flera gånger, men jag lyckades hålla mig kvar tils vi skulle passera en bilväg där man var tvungen att lyfta släden på nåt konstigt vis och jag for i backen när jag precis kommit över vägen.. Men den sista biten gick bra! Så det var väl godkänt, micke sa att 90% ramlar av eller tappar släden första gången dom kör, så jag ska inte känna mig såå dålig :) Fast undrar hur många som vurpat 2 gånger.. Haha. Men nu är det gjort iaf!
Efter turen var vi helt slut så det blev bara en lugn kväll, kikade på tv och åt god mat.
Även idag så har det bara varit lugnt. Manne for rätt för att fixa inför norge, buhu, så jag har bara tagit det lugnt och bakat och myst med valpar. Snart blire väl att man far till stan, på nåt sätt.. Pallar inte att åka med buss. HUVVA.
Måste även råplugga inför ett psykolgiprov som jag och claudia har klantat till rejält för oss.. Typiskt oss. Men men!


Here we go again

Den här skoleckan har varit rätt konstig. Det var första veckan efter den lååånga perioden av praktik som vi 3or på BF har haft. Man har liksom nästan glömt bort hur det är att gå i skolan, man vet liksom hur man gör längre. Hehe. Men det har dock knappt kännts som att man varit i skolan, vi har väldigt bra schema så våra dagar inte så långa och jobbiga så det har bara kännts lite udda. Fast jag ska väl inte klaga, skönt att gå i skolan med sånt här schema :)
Idag var vi en sväng på skidleken för att våran lärare Sverker ville att vi skulle få lite skidvana innan friluftsdagen och när vi ska till Storlien. Inte direkt det roligaste jag gjort, men härligt att få åka och röra lite på sig iaf!

Nu sitter jag bara och väntar på att tiden ska gå, har träning kl 18 och kl 22.10 tar jag bussen till mamma eller manne, får se vad det blir. 
Så jag ska väl ta och packa lite grejer till de strax för att fördriva lite tid :)


Oj oj oj

Jag säger då det, jag kan inte plugga längre! Jag kan helt enkelt inte koncentrera mig. Jag har glömt bort hur man gör.. Och jag har typ huuur mycket som helst att göra. Helt sjukt! Jag kom fram till idag på skolan att jag har 11 saker som bara ligger och väntar på att bli gjorda. Herregud. Även att jag sket i träningen idag, bara för att plugga. Gosh!!!

Låt mig slippa..........

Alltså, det här är den värsta tiden på månaden. Utan tvekan alltså. Känns lite konstigt att skriva om det men va fan, är ju naturligt för oss kvinnor att ha det en gång i månaden. Och jag tycker nästan det är värst någon dag innan helvetet ska bryta ut. Man får sån ångest utan anledning! Satt i soffan och käkade middag med Iza och helt plötsligt fick jag världens klump i magen(och det var inte maten) och ångestkänslorna blev värre och värre. Började nästan kallsvettas och blev jätterastlös. Hade ingen aning om vad det berodde på, men bara några minuter efteråt kom jag på.. Skulle så gärna vilja att killar skulle få testa på hur det är för oss bruttor en gång i månaden! Dyrt är det också. Fy fan säger jag bara. Och sockersuget ska vi nästan inte ens snacka om... Det blir ju värre än vanligt, och hur hemskt blir det inte då liksom?! Tur att det bara händer en gång/vecka i månaden. Hade nog inte stått ut annars. Men när helvetet väl brutit ut så räcker det inte med att det ska komma massa äckel från en, utan man ska ha ont också! Och humöret är oftast inte på topp.. Världen är bra orättvis ibland.
Fast det här är väl också ett i-lands problem om man tänker efter.. Och man ska väl också se det lite positivt, eftersom man vet atr kroppen fungerar som den ska + att man inte är gravid! Höhö.

Nog med tråkigt snack om äckelpäckel, nu blire "I am legend" med Iza!
Har gjort en "Filmer-som-måste-ses" lista, med filmer som jag ännu inte sett, och jag har bockat av en del faktiskt. Ronja och Iza hjälpte mig med listan och dom tyckte att dessa filmer MÅSTE ses:

- Charlies änglar 1 och 2
- Kill Bill 1 och 2   [ HAR SETT :) ]
- Hancock
- Alla Sagan om ringen filmerna
- Mamma Mia
- Gladiator
- Twillight
- I am legend   [ SKA SES NU :) ]
- Tomb Raider
- Rush hour 1 2 och 3
- Brokeback mountain
- The guardian
- What happens in Vegas
- Happy gilmore
- A walk to remember
- Gone in 60 seconds
- Lock, stock and two smoking barrels   [ HAR SETT :) ]
- John Tucker must die
- Ali
- Jumper
- Freedome Writers
- The fast and the furious filmerna

Så jag har ju det jag gör nu framöver.. Haha.

Ciao

La voix

Jag har inte direkt varit insatt i melodifestivalen men var ändå tvungen att kika på den igår när det var den stora finalen i Globen. Eller det gjorde jag ju iofs inte heller.. Jag såg det viktigaste, när tittarnas röster lästes upp och då vinnaren blev utsedd. Och jag höll på att bli galen när de sista poängen skulle ges ut, då Caroline Af Ugglas låg etta!! Tänk om hon skulle ha vunnit? Då hade jag skämts över att vara svensk... Men som tur var kom räddaren i nöden, Malena Ernman! Första gången jag hörde låten tyckte jag inte direkt det var nån höjdare men nu tycker jag den är helt okej! MYCKET bättre än Ugglans låt iaf.. Dock har hon ju ett fint förnamn ;) höhö.

Men men, nu är helgen slut och jag sitter och väntar på att Beck ska börja. Är fortfarande kvar i Hällesjö för jag orkade inte ta bussen ikväll + att mamma skulle ha varit ensam hemma om jag hade åkt så jag var snäll och stannade för hennes skull :)
Har haft en bra helg, har gjort lite smått och gott. Mamma hämtade mig och Iza i stan efter vi tränat klart och sen bar det iväg till Hällesjö, dit även Manne kom en stund efter vi kommit hem :) Mys!  
På fredagen åkte jag och mamma till Birsta och handlade lite grejer. Mamma hittade bl.a. 3 par skor till sig själv för ca 400kr! Vilket klipp säger jag bara! :) Sen vart det lite annat smått och gått. Och jag fick äran att köra bilen både till och från sundsvall, riktigt kul att få köra där det är mycket trafik. Vill-ha-körtkort-nu! På kvällen hälsade jag på hemma hos RonjaF en sväng, trevligt trevligt!
På lördagen blev det tacobuffé på folkets hus i Hällesjö, helt okej gott! Hade varit riktigt gott om det hade funnits champinjoner och nå fler såser. Men man kan inte få allt :) Sen blev det som sagt lite melodifestival och sen film, Sin City som jag inte hade sett. Den var väl helt okej, lite udda bara.

Nu äre Beck :)

TORSDAG

Idag är det torsdag! Weehooo :)

Hi hi

Kul att göra folk lite nervös ibland ;) hihiiii.

Idag har det varit en riktgit slappmorgon, har bara kikat på tv och kollat runt lite på internet. Och ätit såklart. Känns som att man inte gör annat nuförtiden haha. Har varit duktig och tvättat lite också, men det var inte så mycket så det var inte direkt ansträngande.
Snart bär det iväg på gymmet igen, ska blir skönt men ändå inte. Har ju så bedrövliga skor.. Mamma och Micke glömde packa ner joggingskorna i min väska så dom ligger kvar i hällesjö, så nu får jag träna i min tygskor.. Hemskt bra för benen, speciellt för knäna! NOT. Men men, imorn får jag äntligen tillbaka dem. Och då är det hårdrockstema på Bodypumpen! Kommer nog bli tok kul :)

Även att mitt extrema godissug aldrig försvinner, vad ska jag göra?! Hjälp mig! Haha.

Och imorn är det torsdag, wiiiiiie!


Untouched

Med ett leende på läpparna kan jag nu säga att halkbanan är avklarad och jäklarns va kul det var! Var såklart toknervös innan och blev ännu nervösare när kvinnan som gav oss instruktioner berättade att vi skulle få ha en egen bil efter som vi bara var 5 elever.. Jag? Själv i en bil? Woouw, hejda dig nu lilla tant. Det kändes så jäkla fel att va själv i en bil.
Men man vänjde sig ganska snabbt och sen var det bara att sladda! Sjukt kul. Känns dock riktigt skönt att ha det avklarat.

Nu sitter jag här i min ensamhet och kollar på tv. Är just nu 2½ men och resten av kvällen kommer bestå av; Den rätte för Rosing, Desperate Housewifes ( som tydligen började förra veckan utan att jag visste det...) och Christine. Tvn är en bra vän när man är ensam :)


Nervööööös

Imorn ska ju då nämligen lilla jag gå igenom en ny fas i livet, alltså köra på halkbanan! Alla säger att det bara är kul och att det inte är något att vara nervös över man jag kan såklart inte låta bli att va de.. Lär inte bli mycket sömn inatt. Ne men det går nog bra.

Träffade Jennifer en sväng idag, som man gör nästan varje måndag :) Måste ta och umgås riktigt någon dag!

Just det!
Singing bee har börjat och det kommer sändas på fredagar kl 21.30Tv3. Då måste ni hålla koll på Johan Iza och mig, som sitter någonstans i publiken!

Och Ronja N - Kör hårt ;)

Nu blire Kill Bill II med Iza. Hörs!


torsdagtorsdagtorsdag


Standin' in the light of your halo

Söndag söndag, tråkiga söndag. Lovet är slut och imorn börjar skolan igen. Fast det återstår en sista vecka av praktiken innan skolan börjar på riktigt. Ser inte direkt fram emot det..

Men lovet har varit bra, sammanfattningsvis så har det sett ut så här:
Bio - Män som hatar kvinnor
- Körlektioner
- Tränat
Valpar - 2 av våra hundar, Mimmi och Piri-Piri, fick sammanlagt 9 valpar i fredags och lördags. Så söta så :)
- Manne

Nå mer speciellt har väl inte hänt under lovet.

I veckan blir det återigen körlektioner + halkbana.. Är rätt nervös. Men har hört att det är kul så det ska nog gå bra.
Sen blir det väl mest bara träning och på torsdag bär det iväg tillbaka till övsjö eller hällesjö. Längtar redan!

Men nu är det Beck som gäller!

puss


Tillbaka igen

Ja, nu har man kommit tillbaka till kära Hällesjö. Åkte som sagt till stan i Måndags för att vi skulle på bio. Den var sjukt bra! Riktigt obehaglig vissa stunder men ändå sjukt bra. Den kan jag varmt rekommendera!
Hade körlektion igår och idag som båda gick helt okej. Bokade även halkbana idag! Weeho :) Hoppas man kan få ta det där jäkla kortet snart..
Hade väldigt roligt sällskap i bilen till Kälarne, nämligen Izas mamma Elinor, mormor Anna-Greta och moster Katarina. Tror inte det var tyst i bilen en sekund. Hade sjukt roligt! :) Väl framme i Kälarne så hoppade jag av hos Ronja och umgicks lite med henne några timmar, tills mamma kom och hämtade mig. Och nu sitter jag här och funderar på att lägga mig. Vill att det ska blir imorgon fortfortfort! för då kommer Manne hem :)

Gnatt!

Halo

Är helt fast i låten "Halo" med Beyonce. Sjukt bra och mysig låt!

Ännu en helg har gått, har hunnit med att varit till Solefteå, bara tagit det lugnt och hälsat på Ronja där vi kikade på melodifestivalen. Sjukt pinsamt dåligt. Bara Thorleif som var nåt! Haha.  

Idag slipper jag dock ha ångest för att det är skola igen och att jag måste fixa skjuts till stan för nu är det SPORTLOV! Så jäkla skönt. Fast iofs så kan man väl säga att jag typ haft lov några veckor men nu är det på riktigt :D
Imorn ska jag och mamma fara in till stan och då blire bio med Robin och Carro. Ska se "Män som hatar kvinnor", som tydligen ska va bra. Blir sedan kvar i stan till onsdag för jag har körlektion tisdag och onsdag.. Får se hur det går. Efter det blir de kälarne igen resten av veckan. Hoppas det blir en bra vecka :)

Nu äre gossip girl!
Ciao


RSS 2.0