1

Första natten i nya lägenheten idag! Sov faktiskt riktigt gott för en gångs skull. Tänk då när min nya stora säng kommer, kommer ju sova som en gudinna! Blir nog aldrig att man vill lämna sängen. Men det gör inget, har ingen anledning till att lämna lägeneheten förrän jag har nåt riktigt jobb. Hihi. Men det måste lösas, måstemåstemåste.

Lördag - IKEA
Söndag - Storstädning

Kul helg!

I'm flying

Säng = Check!
Soffa = Check!
Köksbord + Stolar = Check!
Dock så kommer inte sängen förrän om 2-4 veckor.. Så får se när det blir inflyttning, på riktigt!
Hoppas det finns nån säng man kan sätta dit tillfälligt. Jag vill flytta NU!

Träffade underbara Tilde nyss också! Pratade om allt mellan himmel och jord och vi bestämde att vi skulle ses nåndag, alla vi 3 som alltid var med varann förut. TLC BBB - Which means: Tilde Bromee Linn Bengtsson och Caroline Brännström. Det var tider det :) Men först ville hon ha en kopp te i nya lägenheten, och självklart ska hon få det!


Men den personer som får alla mina tankar idag är IZA

!!!!

Idag blire. ÄNTLIGEN!

Freeedag

Utförsäljning på Lindexgrejer nedanför Gamla Teatern idag kl 10. Ska man orka pallra sig dit?

Hanna montana Fagerberg fyllde 28 igår så vi var dit en sväng och firade henne. Käkade glass, Oreos och "Ballerina Kladdkaka"! Dock inte så god som jag trodde.. Mysigt att hälsa på dom en stund.

Och vid lunchtid ska jag ringa om lägenheten, wehoo!!

Happy girl

Nu börjar det gå lite framåt i livet. Har nämligen hittat en lägenhet!! Var och kikade på den i tisdags och om allt går rätt till så blir det inflyttning 1 Mars! Är så himla glad! Det enda som fattas nu för mig är ett jobb, så man kan betala hyra utan att få jätteångest och känna sig pank. Men ska ta mig i kragen och går runt och lämna liten CV:n till veckan.

Och imorn blir det Hällesjö! Längtar verkligen dit just nu.

:-) :-/ :-(

Har varit en blandad helg.
I fredags var det en snabbis till Hällesjö. Manne skulle hämta post, så passade vi på att äta middag hemma hos mamma och sen for vi tillbaka till stan.
I lördags firade jag och Manne 1år tillsammans ♥
Vi hade inget planerat så vi tog en rejäl somvmorgon, åt en mysig frukost och sen bestämde vi oss för att åka till Robin och Carro i Åre, bara för att göra nåt liksom. Så vi kikade på film i Carros lägenhet och sen åkte vi in till själva byn och åt på nåt ställe som hette Broken. Sen begav vi oss till stan igen och då bestämde vi oss för fest. Så vi fräshade till oss lite snabbt och drog sen till Tommy. Hamnade sen på plaza, och det kändes som om det var 40+ och så jag. Så det var väl ingen höjdare. Men det var väl en helt okej kväll, fick spendera den med Manne såatte..
Dagen efter blev det en degdag. Vaknade rätt tidigt ändå och gick då in till stan för att hämta bilen. Sen handlade vi och åkte hem och kikade på film. Tommy och Robin kom förbi en sväng och sen käkade vi med dom på Tages.

Ska nu börja ett nytt liv, har sagt det ett antal gånger men nu får det fan vara nog. Vill inte se ut så här så nu har jag bestämt mig, FOR REAL!
Så nu blire en promenix i min ensamhet och sen blire träning.

Dock har hänt massa tråkiga grejer nu också.
Hällesjös Rune Lundström somnade in igår på Östersunds sjukhus efter att han fått en stroke.
En 17-årig pojke avled efter en skoterolycka i Åkersjön.
Och våran älskade hund Tessan, som nyss fyllt 11 år, ska avlivas idag hos Veterinären. Men det är det enda rätta, hon är tydligen så dålig så hon skulle bara lida om hon ska fortsätta leva vidare.

Vila i frid ♥

o-o-o-ont i magen

Varför gör man grejer mot andra, som man själv blivit utsatt för och lidit rejält av? SKÄRPNING. Kan du tänka för en gång skull, hur det känns för andra när dem får reda på det?

Åkersjön igår, men de va inge vidare. Men men, får ta nya tag.

Bra dag imorn, eller nu vet jag inte om jag kan njuta av den riktigt lika mycket. Men får prata med mr ikväll så kanske det känns bättre. För det ska va en BRA dag som man ska må bra på. Och vara ärliga med varandra.

Verkar va lite bitter idag haha. Är nog morgonhumöret som säger sitt.

Ha en bra dag!

feeeel good

Känner mig riktigt stolt, var nyss ute och sprang drygt 6km!! Det är inte likt mig, inte varje dag det händer. Även på eget initiativ! Sist orkade jag knappt 2km så jag vet inte vad jag fick för ryck nu. Var bara tvungen att skriva det... gaaah

Och det verkar som att det ev. blir utgång på lördag, nån fler som ska ut..?



S o m m a r

Upptuppnupppupp

Vad gör jag uppe nu, när jag kan sova?? Jag var så stensäker på att Konsum skulle ringa så det gick inte att somna om när manne hade åkt. Och det är ju inte försent än att dom ringer heller. Men mitt hår är som smör så jag kommer ju typ se sjuk ut om jag skulle jobba, folk kommer bli brydd.

Avatar igår med Manne, Robin, Carro och Smurf, riktigt bra film! Men på nåt sätt lite obehaglig, tänk om det gick att göra sådär på riktigt att man hamnade i en annan värld genom att lägga sig i nåt som liknar ett solarium och sen förvandlas man till en stor blå varelse! Och att man t.o.m. kunde bli fast där! Haha det var typ det jag satt och tänkte under filmen. Men den var ändå sjukt bra.

I eftermiddag blir det Åkersjön med Mor, Micke och Robin. Jag vill på Bodystep! Men ska iallafall träna nu på dagen istället, men det är inte lika kul. Kommer ta timmar innan jag verkligen ger mig dit, har så kass motivation till det. Iallafall när man ska träna själv.
Vilka problem man har egentligen, verkligen i-landsproblem! Huvva

Ne, nu ska jag försöka blunda i åtminstonde 2 timmar till, eller 3 :)

Haha ne nu

Nu håller jag på att få nå allvarligt fel. Hade en riktig innedag igår, gjorde i princip ingenting på dagen. Låg mest i soffan och kikade på tv. Och sen kikade jag på The Holiday som inte är så speciellt sorglig, men på en scen började jag att storböla! Jättekonstigt.

Och Jackie och Patrik vann!! Höll på Kristoffer ett bra tag men han bara sjönk i mina ögon för varje avsnitt.. Trodde han var en bra kille som bara spelade. Men icke. Men Jackie har varit en "favvo" i princip hela tiden.

Var och kika på Fridas lägenhet en sväng också, och hon bodde jättefint! Blev jätteavis. Vill också ha nå eget! Kul att ses alla 4 en sväng också :)

Snart kommer anna hit också, ska sitta hemma hos mig och kika på film och bara ta det lugnt. Och sen blir det en sväng till Moster, jackorna som är beställda har kommit!!

you're too big to fit in here

Jag skulle vilja byta kön för en dag, och se hur det är att vara kille. Jag skulle vilja veta hur dom tänker. För ibland blir man brydd på vad som försigår där uppe i deras tiny(?) brains.
Och jag skulle vilja att killar på nåt sätt också skulle veta hur vi tjejer tänker om saker om ting. Vissa grejer är jätteviktiga för oss, så är det bara. Hur ska man få dem att förstå utan att dom blir sur? Det är frågan...

Idag är det en slödag. Blir träning ikväll och sen en sväng förbi Fridas lägenhet och se hur hon har det.
Och sen är det PARADISE-FINAL! 
Haha, just inge nördig. Nej nej.


Den man minst anar...

Japp så är det. Mer säger jag inte.

Har varit en bra vecka, har blivit en del jobb och det är hur bra som helst. Dom ringde nyss också men idag har jag fullt upp med tvätt städning och disk så det hinner jag inte med. Fast jag behöver verkligen pengarna... Meeen, Nej.

Och jag MÅSTE hitta en lägenhet, fort! Jag pallar inte att bo här mer. Pappa kommer hem typ varannan vecka och det går bara inte. Visst, det är kul att han kommer hem och så, men när man är van att ha bott själv och fixat och donat som man vill i ca 4 år, så är det inte så kul att en förälder kommer hem och styr och ställer. Och nu känner jag att det får vara nog. Jag måste bo nån annanstans där jag känner att jag hör hemma och som är MITT. Och mannes förstås. Det skulle vara så härligt. Tur att man har en krislägenhet iallafall, dock är ju inte den ledig för i sommar och så länge vet jag inte om jag orkar vänta.




Ungefär så här galen blir man här hemma.

RSS 2.0