STRÖMSUND

Sitter just nu i en stuga i Strömsund. Manne har kört en hundspannstävling idag och ska även köra imorn, därför befinner jag mig i denna lilla håla!

Har i övrigt haft en någorlunda vecka. Har haft mycket trevliga besök och i torsdags åkte jag till Ronja! Vi körde ett pass bodypump på kvällen och dagen efter tog vi och bakade snickerskaka.
Jag som skulle bli stenhård med att inte äta nå sött, eller mat överhuvudtaget... Men jag smakade vajats lite och annars har jag för det mesta kört med drinkar, sallad, keso och frukt. Det funkar helt okej :)
Ska strax iväg och käka tacos, mums!

Här är Manne, ca 15min innan start. Lite nervös var han allt ;)


Dag 1

Nu har allvaret satt igång. Vet sen tidigare att första dagen brukar gå hur bra som helst, men dag 2, 3, 4 har varit hemska. Om jag ens nått så långt...

Har bara ätit nyttigt hittills idag. Eller jag har smakat en liiiiten bit av snickerskakan vi bakade igår, inte så lätt att motstå när den står mitt framför nyllet :)
Var och tränade en sväng också, skönt.
Ne nu ska jag dregla över kakan i kylen, som dock inte är lika fin på bilden... Men oooh så god.


Tisdag, vad händer idag?

Ja, vad händer idag? Jag önskar det hände nå sköj men har inget planerat. Ska väl ge mig iväg på gymmet nångång under dagen, och försöka få pli på vilddjuret här hemma (Chili).

Igår var det bara en kaosdag. Men mens kom 12 timmar senare än va den ALLTID gjort. Så ja, jag gick och trodde att jag var på smällen. Har aldrig längtat efter mens så mycket som igår!
Meeen falsk alarm, puh!

Nu blir det frulle, tjing!


2012

Sådärja. Första inlägget 2012. Bra där Carro!
Har tusen grejer som jag skulle vilja skriva här men det skulle ta allt för lång tid + att jag inte vet hur jag ska få tankarna till ord..

Dagarna är verkligen upp och ner. Ena dagen är man på strålande humör, andra tvärtom. Jag vet inte riktigt vad det är som gör det, men ibland kan det var en sån liten grej som att jag läst nåt på Facebook som triggar igång mina tankar. Jag kan kolla på en bild och helt plötsligt så sitter man där med gråten i ögat.
Jag vet inte varför! Kan det vara att jag saknar gamla tider? Hur allting var för några år sen? Mycket möjligt. Jag saknar känslan i kroppen, känslan man hade när man umgicks med olika människor. Jag saknar mitt naiva sätt, saknar att man inte brydde sig så mycket utan bara gjorde det man ville. Nu låter det som om det är en 40-åring som sitter och skriver. Men inte då, det är lilla Carro 21 år som har ångest över sitt liv! Jag hör en röst i huvudet som skriker "MEN LEV DITT LIV FÖR FAN, INNAN DET ÄR FÖR SENT!
Så det ska fan i mig göra.
Men har lite inplanerat som jag ser mycket fram emot;
-Umgås med Ronja till helgen
-Filmkväll med Malin nästa vecka
-Cypern i maj
-FÖRHOPPNINGSVIS en roadtrip med massa tjejer(?) genom Sverige
-Åka till Göteborg och hälsa på min fina vän Chanelle
-Stockholm och hälsa på Camilla!
-Stockholm i November med Manne och kolla på "The Immortal" med Circus de soleil, dansshow till Michael Jacksons låtar :)

Så. Ett första inlägg med mobilen också.
Tack för mig! Hej


RSS 2.0