Men vad är detta??

Klockan är 21.15 på en fredagkväll och jag vill bara gå och lägga mig! Hur ska detta sluta...
Godnatt


Heeeey baby

L O V E


Onsdag

Har blivit lat på jobbfronten känner jag. Money is good, but freedom is awesome!! Eller nåt.
Ne men imorn blir det jobb igen, då jävlar ska det jobbas!

Har satt igång med träningen igen. Dock känner jag att jag alltid måste ha en spark i baken för att komma iväg. Tränade "CX works" i måndags med Malin, superhärligt men jobbigt pass! Så skönt när man var klar. Och igår blev det en promenad runt berget med Malin och sen vart det gymmet en sväng bara för att Manne var där.
Men jag skulle aldrig komma iväg ifall inte Malin, Manne eller nån annan peppar mig. Måste komma över den gränsen, men hur?
Weeeeell well, det kommer väl en vacker dag :)


!!!!!!!

Det är mindre än 3 veckor kvar till Cypern!!! Har nog inte riktigt fattat att vi ska åka än. Fy fan va roligt det kommer att bli! Ska träffa Tommy och Madde imorn och bestämma lite mer ang resan.
WOOHOOOO!!!!


Sådärja

Det gick ju hur bra som helst det där ju!

Sitter och kollar på hockey, ser ut som om Brynäs vinner. Då vinner dom SM-guld va? Tror det är nåt sånt. Kul för dom, huvudsaken att inte färjestad vinner :D
Har inte så mycket att säga, jobbar mest nuförtiden. Eller nu är jag ledig i 4 dagar men det lär ju bli jobb ändå.

Nu blir det myyyystime!
( Bilden är från ett dop i lördags, Hanna Caroline Nilsson :) )


Yeah

I'm kinda' nervous.....


Påsklov!

Idag fick jag påsklov ifrån jobbet! Är ledig fredag-måndag, helt underbart! :) Dock missar jag en massa o.b. timmar, men jag tycker det är mer värt att umgås med nära och kära.

Imorn blir det Håsjö till svärfar ryggjohnny. Blir väl kring dom trakterna tills på måndag. På lördag blir det även lite partaj med goda vänner, blir nog skoj :)

Natti!


*@/$%#+€

Alla tecken i rubriken motsvarar svordomar, precis som i serietidningar. Jag är så fruktansvärt arg just nu, fick precis reda på att jag måste betala 3500 i restskatt!!!!!!!!! Fy fan va arg jag är!!!!!!!!!!!


RSS 2.0