Måndag måndag måndag måndag måndag måndag

Måndag. En dag jag aldrig kommer att gilla. Men den är bra på ett sätt. Måndag är en början på en ny vecka, början på något nytt! Ifall man hade en dålig vecka innan så är måndagen bara början på något bättre :)
Man måste tänka positivit, kan iaf försöka.

Helgen blev bara en myshelg hemma hos mamma i Hucksjöåsen. Utan tv dessutom! De va längesen sist. Men riktigt skönt faktiskt, man gjorde så mycket annat istället för att bara sitta och glo.
Var bl.a. ute och gick med Smilla! Vi var ute och utforskade Hucksjöåsen lite, vart ca 1 timmes promenad så jag och Smilla va nöjda och glada :)
På kvällen blev vi bjudna på Halloweenmiddag hos grannarna, riktigt god mat och härligt folk!
Sen blev det bara mys.

Nu sitter jag och kikar på One Tree Hill, fick femte säsongen av pappa nyss så nu sitter jag strecktittar på dom haha. Underbart!

Zzzzzz.....Nu har jag äntligen gjort helg! Trodde att jag skulle få en lång och härlig sovmorgon, men som vanligt kom Chili och väckte mig runt 8.20. Men jag hade en rätt jobbig dröm så det var bara bra haha.
Ska nog gå ner till pappa sen en sväng eftersom han åker tillbaka till Ronneby igen på söndag.
Senare när Manne kommer hem så åker vi till mamma i Hucksjöåsen och blir där över helgen. Ska bli skönt att komma "hem" igen, bara få ta det lugnt och slappna av.

Kanske ska köpa med mig lite "Kokain" så blir helgen ännu bättre, finns ju att köpa på Maxi.. ;) höhö.


Man inser nog inte hur...

Man inser nog inte hur mycket en person betyder för en, hur mycket man älskar personen förrän den tas ifrån en. Det är så lätt att ta en för given, man tänker aldrig att den här dagen kan va den sista. Låter i och för sig hemskt att gå runt och tänka så, men det är ju sant. Vare sig personen dör eller drabbas av något allvarligt så tror man aldrig överhuvudtaget att det ens kommer att hända!
''Det händer ju inte mig'' är nog en vanlig tanke hos de flesta. Men så helt plötsligt är man i den sitsen själv.
Jag har hittills haft den turen att ingen i min närmsta krets har drabbats av nåt allvarligt eller tagits ifrån mig (PEPPAR PEPPAR).
Jag känner också att jag kan ta folk för given. Och det är verkligen det sämsta man gör! Vänner och familj är det bästa man har. Så är det bara.

Nog med det djupa för idag.
Sitter just nu och kollar min favvofilm; The Holiday!
Jag kan kolla på den hur många gånger som helst utan att bli less.
Det är en perfekt film ifall man vill gråta en skvätt, skratta eller helt enkelt om man inte har nåt bättre för sig och bara vill slötitta. I love it!
Kan nog va så att jag tycker om den lite extra för att Jude Law är med i den.... ;)
Jag vill ha allt!

Jag är aldrig nöjd, vill alltid ha mer eller bättre.
Jag vill ha;
Hus
Bil
Ett bättre jobb
Lydiga hundar
En större säng
En bättre dator
Vitare och raka tänder
Längre hår
Större garderob
Mer kläder och skor
med mera med mera med mera med meraaa.....

Och såklart MYCKET pengar.
För om jag hade haft det så hade jag kunnat fixat allt det här!

MEN GEMERÅÅÅ!!!


RSS 2.0