99 dagar kvar till studenten..

.. och igår var det 100 dagar kvar och det skulle såklart firas med fest för alla 3or, och även mig :D
Började med att jag och Frida åkte till Claudia och åt jättegod middag! Vi åt potatisgratäng och fläskfilé med bea-sås. Mums på det! Sen fixade vi till oss och runt 8 begav vi oss mot Yenie, Där var vi i kanske 2 timmar men sen klagade grannarna så vi gick däifrån. Då blev det en titt hos Claudias bror i typ en kvart, 20 min och sen sprang vi bokstavligt talat till Huset. Och det gick väl helt okej, med tanke på mitt val av skor, pumps! Haha.
Fick iallafall gå före alla i kön och sen var det bara att parta loss! Dock så var ju jag en av de torrbollarna som inte hade så kul som jag hade önskat.. Så jag var faktiskt hemma INNAN 12!! Hur pinsamt är inte det egentligen?? Skäms fan över mig själv. Men jag kände att jag skulle inte ha pallat med 2 timmar till därinne, utan att ha så speciellt kul. Eller jo, jag hade kul men det kändes bara fel på nåt sätt. Pank var och är jag också. Visst, sällskapet var bland de bästa men ja. Som sagt, JAG SKÄMS! 
Men jag träffade iallafall mycket trevligt folk och dansade och tjoade. Men höjdpunkten måste nog ha varit när Destination Unknown spelades. Så jävla bra! :D

Nee-e!

Vill inte att helgen ska vara slut. Punkt.

Lördag

Är så skönt när man åker ifrån stan på torsdagar istället för fredagar, man får liksom en extra helgdag! Mycket uppskattat. Så jag har söndag idag, även fast det bara är lördag. Wohoo!

Åkte alltså mot Kälarne i torsdags och kom till Hällesjö på fredan. Då var det fullt hus hemma. Vi hade, eller har fortfarande, besök från Grillby som ligger någon mil från Enköping. Inte lite folk heller som har ockuperat huset! Frasse och Carina sover i mamma och mickes rum, Albin på mitt rum, Adam och Edvin på Robins rum och Pille och Ella inne hos mickes pappa i grannkåken. Så mamma och micke sover nere i en bäddsoffa och jag och Robin får ta sofforna nere i vardagsrummet. Men jag tycker bara det är roligt, kul att dom kommer och hälsar på :)
Har dock inte umgåtts med dem så mycket som det var tänkt, har mest spenderat tid hos mannen. Men ikväll ska jag umgås med dem så mycket som det går!
Just nu är det bara jag och Frasse hemma, resten av ligan är uppe i skogen och äter kolbullar och dricker öl, och Robin är på väg hem från en tydligen MYCKET bra konsert som gjordes av AC/DC.

puss

Pigg tjej

det kan jag inte hålla med om att jag är just nu.. Vaknade kvart i 8 och var skittrött men kunde ändå inte somna om. Om jag hade varit tvungen att kliva upp den tiden hade jag nog lätt kunnat sova i flera timmar till men inte nu. Men men, får väl försöka sova mer natten som kommer, och resten av helgen.

Idag blire lugnt. Håller på att tvätta lite nu och när den är klar blir det nog en långpromenad med pappa.

Även att det är Nolia-mässan idag. Jag vill dit! Är nog bara jag som tycker det är kul. Haha. Udda som man är.


Peace

Snö snö snö

När ska den här förbannade snön och kylan försvinna? Är så otroligt less på att gå och frysa hela tiden. Kan det inte bara bli sommar istället? Längtar så otroligt mycket till värmen.

Igår kom pappa hem från blekinge och blir kvar här till fredag :) Han tog tåget hemifrån sig runt halv 6 igårmorse och var framme i Östersund 19.00 på kvällen.. Fröstår inte hur han pallade det men men. Är rätt mysigt att åka tåg ändå!

Hade även körlektion och det gick ovanligt bra! Kände mig ovanligt lugn och hade kontroll i de flesta lägen. Var riktigt kul att köra för en gångs skull! Har lektion 13.45 idag igen, får se om det går lika bra då..

Och så var det den vanliga träningen på tisdagar, bodypump och som det var tänkt spinning, men den hoppade vi över.. Jag kände mig så otroligt slut i hela kroppen så jag pallade inte. Blir nog det idag istället. Har dock riktig träningvärk idag och jag fattar inte varför! Jag får det efter varje pass även fast jag kör med nästan samma vikter.. Blir tokig. Men men.
Ska iväg till farmor ikväll också, hon vet inte att pappa är hemma så det ska bli lite spännande att överraska henne! :)

Och imorn får jag träffa min favorit igen, längtar :)

Helgerna går alldeles för snabbt

Ja, det är jag nog inte ensamen om att tycka. Helgerna borde vara minst en dag längre. Man hinner ju knappt uppfatta att det är helg förrän den är slut. Men den här veckan blir den lite längre, iallafall för mig.
Men denna korta helg hann jag iallafall med att gratta mamma, kika på let's dance, promenera med mamma
 i det underbara värdet, gå på "dejt" och bara ha det allmänt trevligt och sist men inte minst så han jag och mamma med att storhandla. Hon måste vara bland de segaste personerna man kan ha med sig när man ska handla. Men som vanligt så lär jag vara precis likdan, har ärvt det mesta av henne så! :) 
Så det var en rätt händelserik helg ändå.  

Första perioden av praktiken är avklarad nu också och det har varit både och. Första veckan kändes helt okej, fick lära sig massa nytt osv, andra veckan sög, och sista var helt okej. Hade lätt klarat en vecka till, kommer kännas konstigt att inte behöva gå dit på tisdag.. Men men. Får se om jag får komma tillbaka :)
Så nu är det tänkt att jag ska vara hos mamma de resterande praktikveckorna, får se hur det går.

Nu är det snart GOSSIP GIRL!! Som jag har längtat! Sen ska jag till ronja och kolla på hennes älsklingsbjörn.

NkB prov imorn också. Fy fan säger jag bara.


Fredagen den 13e...

.. är det imorn och då fyller min kära mamma 51 år :) Grattis till henne!
Imorn är det även sista dagen på praktiken. Ska bli skönt men ändå inte. Är ju ändå lite småkul att fixa till i affären.. haha. Fast det kan bli väldigt långtråkigt vissa stunder, då man bara önskar att det typ började brinna eller nåt så man fick gå hem. Eller det lät lite hemskt men.. Aja. Sista dagen imorn som sagt. Far även till Hällesjö då, måste ju träffa lilla mammsen och fira henne lite på hennes dag. Läskigt bara att det är fredagen den 13e.. Tänk om det händer nåt läskigt liksom. Hope not!
Ska kanke även iväg och fiska med Ronja om vädret är bra, får se om jag får med mannen. Även mannen haha. Komiskt.
Sen blir det bara lugnt och mys skulle jag tro.
Hoppas det går nån bra film på teven, känner att jag behöver uppgradera mitt filmförråd. Är så kass på det där med att ha sett filmer, har ju inte sett de filmerna som man tydligen bara MÅSTE se. Så får se om det blir nå mer i helgen. Såg iaf Supersugen iförrgår. Den var ju riktigt rolig, fy fan vilka killar alltså! :)

Men nu är det natta, måste ha mycket energi till sista dagen! eller nåt...

Hemkommen och förbannad

Har nu varit hemma i ca en timme efter en mysig tripp till vår kära huvudstad.
Började med att mamma skjutsade mig, Iza och Johan till Sundsvall kl 7 på söndagmorgon för att vi skulle hinna med bussen som gick kl 9. Kom fram till Stockholm runt 2 tiden och begav oss nästan direkt till ett köpcentrum som heter Nacka Forum. Där brände man ju rätt mycket pengar på väldigt kort tid.. Handlade t.o.m. för pengar som inte ens var mina. Bra Carro, smart där. Men men, gjort är gjort och jag är glad för mina nya grejer. Sen åkte vi hem till Tina och Viktor och gick ganska snabbt iväg till en fin restaurang. Där åt vi mycket god mat och sedan gick vi hem och kikade på film och bara mös. 
Dagen efter begav vi oss till T-centralen där vi lämnade våra väskor. Efter det gick vi bara och fördrev tiden innan vi skulle till SINGING BEE! Kom till Frihamnen runt 2 och där blev det en lång väntan innan vi fick komma in. Väl inne blev vi bjudna på muffins och runt halv 4 fick vi komma in i studion. Där inne var det mycket roligt, får inte säga nåt mer om det :) Kom iväg däifrån runt kl 19 och fick då stressa rätt bra eftersom vi skulle hinna hämta väskorna på T-centralen och sen hinna komma till arlanda innan kl 21. Kom fram i bra tid och allt gick bra, tills vi skulle gå igenom någon kontroll där man skulle visa sitt handbagage.. Ja la upp mina grejer, och det visade sig att jag hade med mig grejer som man inte fick ha med sig! Så jag fick slänga min nagellacksborttagning, 2 hudlotioner och en hårmousse... Lite förbannad jag blev! Visst, inte hela världen kanske men jag blev jävligt förbannad för jag har verkligen inte råd att köpa några nya såna grejer för tillfället. Och jag MÅSTE ha dom! Ett i-landsproblem, MEN ÄNDÅ!!! Usch. Men men, kom väl hem oskadd, det är väl det viktigaste. TACK JOHAN FÖR ATT JAG FICK FÖLJA MED!

Och imorn är det praktik också + resten av veckan... Pallar fan inte med det. Vill bara att det ska bli helg, NU!
För på fredag fyller Mamma år och på lördag är det Alla hjärtans dag! :)

Måste också säga grattis till lillfisen Bella som fyller 2 år idag :)

Gnatt


Stockholm imorn

100-dagars = check! Missade dock att det stod på båda biljetterna att man måste vara inne på ställena INNAN 22.00.. Skämtar dom? Då har man juknappt hunnit komma igång med att förfesta! Eller jo, men typ inte.. Men men, bara att gilla läget. Måste ju ut på 100-dagars så!
Har haft en mer än bra helg. Åkte ifrån stan på torsdagen och sen har jag bara haft det mysigt hela tiden. Me like a lot. Men nu sitter jag bara hemma och väntar på att melodifestivalen ska börja, har inget bättre att roa mig med ikväll. Tyvärr. Men man kan inte alltid få som man vill. Har dock Robin och Carro som sällskap så det funkar!

Och imorn blire STOCKHOLM! Wooooohooo!

PUSS

Sedärja

Nu äre torsdag! :) vet inte vad jag gör vaken nu, när jag har sovmorgon och allt. Men men, det är typiskt mig så.
Nu har det äntligen blivit varmare ute också, så nu slipper man frysa ansiktet av sig när man går ut. Passar bra för idag måste jag ge mig ut på stan och fixa lite grejer, t.ex. boka körlektioner och köpa 100dagars biljetter!!! Hoppas det finns några kvar. Fan om jag skulle missa det alltså.. Ne men det gör jag inte, jag får väl i värsta fall smita in på nå sätt haha.

Även att mammas häst vann igår! Grattis till henne :)

-

Kan det inte bara bli torsdag nu? Vill och orkar inte va kvar i stan..

Woohooo

Hej, jag har ett kul liv! Eller hur var det nu igen..
Känner mig som världens lataste och tråkigaste människa för tillfället, orkar inte göra eller ta tag i nånting. Helt sjukt. Men jag är iaf glad! och så har jag tvättid nu. Så jag gör iaf nåt positivt.. Eller nåt. Haha.

Det var en gång en dröm

Måste bara få berätta om min dröm. Det var iaf så här, jag vaknade av att jag typ sprattlade som en, jag vet inte vad. När jag väl insåg vad jag höll på med så hade jag lyckats hett ur täcket ur påslakanet. Och varför jag gjorde det, var att jag drömde att jag hade en spindel som kröp runt i ansiktet och i min säng! Sjuuuukt äckligt. Spindlar är fan bland det vidrigaste jag vet.
Och för typ ett halvår sen drömde jag en liknande dröm. Jag drömde att det kröp runt massa spindlar i sängen och då vaknade jag av att jag spratt upp och ställde mig rätt upp i sängen. När jag insåg att det var en dröm så la jag mig ner och somnade om igen, men vaknade en stund senare av precis samma grej! Helt sjukt!
Jaja, intresseklubben antecknar. Men ville bara skriva det.. Haha.

Nu ska jag iza och ronja sooooooova. Imorn ska jag va hemma. WOHO!!

Börjar även få lite Björn Gustafsson abstinens.. Nån som vill låna ut filmen till mig?


Film

Kika nyss på "Wanted" med Iza. Vet inte vad jag tycker om den.. Lite mycket blod för min del. Rekommenderas nog inte iaf. Maha.

Nu äre natta!


Hoho

Jag som tänkte va duktig och inte käka nå godis idag, men se hur de gick.. Gick på affären och skulle köpa äpplen och råka titta lite för mycket på naturgodiset och vips! så gick jag därifrån med både äpplen och godis. Och youghurt. och ägg. haha. kan inte hålla i mina pengar jag. Men nu äre skärpning! Måste ha råd med stockholmsresan nästa vecka så nu blir det att leva på det vi har hemma. OCH INGE GODIS! men det är ju svårt att motstå.. Buhuu. Och imorn bjuder frida på tårta och grejer för hon fyller 19 på onsdag, och så berättade hon idag att hon hade bakat snickerskaka. M U M S! Godare finns ju knappt.. Men jag tränade iaf idag, så SÅ dåligt samvete behöver jag inte ha. Bara lite..

Vart inte att jag åkte till malin, hon och hela hennes familjen låg tydligen och var dunderförkylda och hade feber. Så ikväll ska jag nog bara slappa med fisen. Ska nog bara ligga och dega och kolla på film. Ska bli så skööönt. Vill bara att hon ska komma hem nu, är så tråkigt annars. Men bror är iaf hemma, och ska dessutom käka middag här hemma(?)! Helt otroligt. Fast jobbigt att han kommer och snikar på våran mat.. Höhö

PUSS!

Söndag

Som sagt, jag gillar inte söndagar.. Så otroligt dryga! Det jag gjort idag är att jag vaknade, ätit, kollat på tv, ätit. hälsat på hundarna, pratat i telefon, väckt mamma, ätit, kollat på trav, ätit och nu sitter jag här. Helt sjukt! haha. Slapp att åka buss in till stan iaf, micke är snäll och skjutsar in mig imornbitti istället. Börjar inte förrän 12.15 så. Woho!

Imorn ska jag träffa Malin också, ska bli trevligt! Vi ska käka middag, kika på olika serier och bara ha det mysigt :)

Och nu är det bara en vecka kvar till SINGING BEE! :D:D


RSS 2.0