Borta bra, hemma bäst

Yes. Nu är man hemma efter en intressant tur till Storlien, som förövrigt kryllar av norskar! :O Men det är väl egentligen inte så konstigt, det är ju inte så långt till Norge därifrån.
Åkte iaf från Wargen runt 0830 och kom fram ca 2 timmar senare. Vårat boende var betydligt bättre än vad jag hade trott! Det fanns ca 7, 4-bäddsrum, 3 toaletter, 2 duschar, en matsal typ, ett kök med 2 spisar, 2 kylskåp mm. Mycket uppskattat att vi fick så pass bra boende!
Iallafall, när vi kommit fram var det bara att packa upp och äta lite lunch och sen for vi iväg på en tur. Trodde det skulle vara värsta långtuen men vi åkte bara någon kilometer och sedan stannade vi och grävde lite olika saker i snön. Sen åkte vi en liten längre tur tillbaka till stugan.
Efter det åt vi middag och sen blev det en tur till Norge. Först Meråker och sen Stjördal, av en speciell anledning som inte behöver nämnas här..
När vi kom tillbaka gjorde vi inte så mycket, bara tog det lugnt.
Morgonen efter så packade vi ihop de mesta av våra grejer och åt frukost. Sen åkte vi ut på en liten tur, som egentligen skulle va en långtur. Men ungefär hälften valde att åka tillbaka till stugan pga av vädret och andra olika anledningar. Sen blev det bara chill hela dan och vid runt halv 5 åkte vi tillbaka till kära Östersund.

Nu ska jag och Ronja ner på Konsum :)

Och jag vill ha torsdag NU, mer än nånsin. Punkt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0