Känns konstigt...

Är söndag idag, som alltid är världens tråkigaste dag. Men idag känns det inte riktigt så. Man känner inte samma stress som förut. För söndagarna ägnade man till att dryga ut så mycket som möjligt och nästa deppa eftersom det är mannes åka-till-bajsnorge-dag, och för att hitta skjuts till stan och sen åka till stan för att gå i skola. Men nu äre ju som så att dom flesta av oss som är född -90 har tagit studenten = INGEN MER SKOLA.
Det känns ju skitkonstigt! Eller det känns som att man har sommarlov fast man inte har det. Så om jag tänker efter så är jag inte så jäkla lugn ändå, nu måste man ju tänka på att ha jobb hela tiden så man har råd med att leva. SHIT

Igår var familjen + Carro (Helt otroligt att Robin och Carro visade sig för en gångs skull) på bröllop i Fränsta. Det var min äldsta kusin på mammas sida, Patrik, som gifte sig med sin Marie. Och samtidigt var det dop för deras barn Melvin, 6 år och Molly, ett halvår. Var först i kyrkan och sen blev det församlingshemmet där det bjöds på smörgåstårta och vanlig tårta. Gott men mycket mättande.. :) 

Den här veckan ägnas åt att vara i Hällesjö och bli frisk, så man är fit for fight när man ska börja jobba och så man äntligen kan börja träna igen. LÄNGTAR!  

Pusshej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0