SÖNDAG

Det känns som om det blir jobbigare och jobbigare för varje söndag som kommer, önskar verkligen jag fick vara med manne oftare, istället för att han ska åka till bajsnorge varje vecka.. Men som vi sa i torsdags, är nog bara bra för oss båda så vi får sakna varann. Men kan de sluta va så jobbigt..............

Har varit skönt med långhelg, åkte ju hit redan i onsdags. Det tråkiga med det är bara att kroppen får lida, det blir inte direkt ingen träning här. Bara massa mat och sötsaker. Man får inte heller fingrarna ur arslet och tar sig en löprunda, nej nej, man blir som förslappad på nå sätt. Har blivit nån promenad bara, inge mer. Men det blire ändring på i veckan! I hope.. Är dock jäkligt tråkigt att träna själv, Iza kan ju inte direkt göra nåt med hennes fina arm.. Men men.

Sista April blev en lugn dag/kväll. Var med ronja mest hela dagen och sen blev det en sväng förbi elba. Sen åkte vi hem och grillade lite och mös. Efter det gick vi in och tog det lugnt och så kom ronja och hälsade på. Sen promenerade jag ronja och manne bort till folkets hus och träffade lite folk. Var dock rätt dött, men en del trevliga och mindre trevliga människor var där :)

Fredagen bestod mest av solning nere vid sjön, både jag och bella höll på att ramla i. Hade nog varit en rolig syn. Haha. Var ju en toppendag, otroligt varmt och soligt! Gick i bikini mest hela dagen, me like! :)
Körde även lite bil, alla här hemma for till hammarstrand och handlade middag inför kvällen, och det blev lax!
Blev även tv-kändis, satt i publiken på singing bee ;) Repris ikväll på tv3 kl 1900 om någon missade det.

Lördagen blev också en soldag, blåste dock rätt mycket. Tog även en promenad till några "grannar" med alla valparna. Sen kom mannes pappa, hans tjej christina, hennes dotter helena + hennes pojkvän christer och en till kompis som jag inte minns namnet på.
Sen var det bara lugnt, el drumlo - iza kom och hälsade på en sväng.

Vilken jobbigt lång text det blev.. gosh.
Ska försöka bli bättre på att lägga in bilder, sjuuukt tråkigt att läsa bloggar utan bilder. Ska försöka få in nån under dagen.

Bye!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0