2012

Sådärja. Första inlägget 2012. Bra där Carro!
Har tusen grejer som jag skulle vilja skriva här men det skulle ta allt för lång tid + att jag inte vet hur jag ska få tankarna till ord..

Dagarna är verkligen upp och ner. Ena dagen är man på strålande humör, andra tvärtom. Jag vet inte riktigt vad det är som gör det, men ibland kan det var en sån liten grej som att jag läst nåt på Facebook som triggar igång mina tankar. Jag kan kolla på en bild och helt plötsligt så sitter man där med gråten i ögat.
Jag vet inte varför! Kan det vara att jag saknar gamla tider? Hur allting var för några år sen? Mycket möjligt. Jag saknar känslan i kroppen, känslan man hade när man umgicks med olika människor. Jag saknar mitt naiva sätt, saknar att man inte brydde sig så mycket utan bara gjorde det man ville. Nu låter det som om det är en 40-åring som sitter och skriver. Men inte då, det är lilla Carro 21 år som har ångest över sitt liv! Jag hör en röst i huvudet som skriker "MEN LEV DITT LIV FÖR FAN, INNAN DET ÄR FÖR SENT!
Så det ska fan i mig göra.
Men har lite inplanerat som jag ser mycket fram emot;
-Umgås med Ronja till helgen
-Filmkväll med Malin nästa vecka
-Cypern i maj
-FÖRHOPPNINGSVIS en roadtrip med massa tjejer(?) genom Sverige
-Åka till Göteborg och hälsa på min fina vän Chanelle
-Stockholm och hälsa på Camilla!
-Stockholm i November med Manne och kolla på "The Immortal" med Circus de soleil, dansshow till Michael Jacksons låtar :)

Så. Ett första inlägg med mobilen också.
Tack för mig! Hej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0