♦Lördag/Alla helgonsdag ?

Gårdagen blev ju då inte så lyckad som jag hade tänkt mig. Men men, man kan inte alltid få som man vill. Kul förfest iaf :) Marite suger ju balle. Usch.

Och idag får vi äta goooodis! Woho!

Puss


Viernes

Ikväll är det utgång som gäller, äntligen! Som man har väntat och väntat. Men det värsta är att jag inte är klar med hur jag ska se ut. Vet ju vad jag ska vara men jag vet absolut inte vad jag ska ha för kläder. Men jag och pappsen ska på Kupan idag och leta som nå galningar.

I onsdags var det ju premiär för Michael Jacksons film "This is it". Eller man kan väl inte säga att det är "hans" film, det var tydligen nåt filmbolag som hade köpt rättigheter till den för 500 millar. Helt sjukt. Jag förstår inte hur man kan göra så mot en människa. Eftersom han inte kunde genomföra de planerade 50 konserterna så försöker alla suga ut så mycket pengar som möjligt genom bl.a. biofilmen, olika dvd-skivor, specialutgåvor av hans gamla skivor, dokumentärer, dokusåpor. Och det slutar inte där, finns hur många sätt som helst som folk försöker tjäna pengar på. Jag fattar inte hur man kan vara så respektlös. Låt hans grejer vara, och ge allt till hans barn så får de besämma vad de ska göra med dem. Det är ju ändå deras pappa. Eller var kanske man ska säga.. Suck.
Men filmen var iaf i en klass för sig. Hade hört så mycket på morgonen innan om hur folk tyckte att filmen var. Men mina förväntningar var att jag skulle sitta i bioslen och typ halvsova för att den skulle va så ointressant. Men det var helt tvärtom. Man satt bara och var typ helt tagen hela filmen. Egentligen vet jag inte var det var för speciellt med den, den var ju som en slags dokumentär man man fick följa repetionerna till hans konserter.
Men det var ändå nåt speciellt med den, kanske att man fick se nåt man aldrig sett förut, och med han, som nu är borta.. Ja jag vet inte, men den var helt klart värd att se. Man blev ju fan rörd..

R.I.P
Michael Jackson 
♥1958 - †2009

Tisdag 2009-10-27

Mindre än 2 månader kvar till julafton, helt sjukt. Tiden går faktiskt ovanligt fort nuförtiden. Negativt eller positivt? Jag vet inte jag..

Och jag har fortfarande kvar mitt problem, vad ska jag va på halloween? Det är tisdag nu, sen blire onsdag, torsdag och FREDAG. Sen går det inte att vela nå mer. Tänkte att jag skulle ta dagen idag till att bestämma vad jag skulle vara, men halv 10 ringer kära Siv på Konsum och frågade om jag kunde jobba till kl 17 så jag tackade såklart ja. Så nu sitter jag här och vet fortfarande inte vad jag ska va.
Men jag upptäckte en riktigt kul grej på jobbet, en ny Marabouchoklad-sort! Den heter Vinter och innehåller typ kanel, val(?)nöt och ingefära. SKA testas på lördag.

Imorn ska jag till en jobbcoach och få hjälp med lite grejer. Hoppas det är värt att lägga tid på...
Sen på kvällen blire BIO med manne, "This is it"! Hoppas att JAG också tycker om den, manne lär ju älska den. Haha. Aja, mysigt med bio iaf!



Mums! Förhoppningsvis...


BYE

Ny vecka, igen

Fan vad veckorna går fort. Man hinner knappt blinka så är det fredag. Och sen POFF, så är det söndag. Även att det är mindre än 2 månader kvar till jul.. Helt sjukt, var ju nyss sommar.

I helgen hände det inte så mycket. Åkte till Hällesjö i fredags och i lördags blev det Grönt kort-utbildning. Det är en utbildning man bl.a. måste ha för att få tävla i hundspann. Jag själv kommer aldrig ställa mig bakom en släde för att tävla, men det behövdes folk för att kursen skulle kunna hållas överhuvudtaget så jag ställde upp.
Sen på kvällen blev det bara deeeg, kollade på typ körslaget och dansbandkampen! Haha sjukt. Robin unt Carro kom också, trevligt trevligt :)

Söndagen hände det inte heller så mycket, Mamma Micke Robin och Carro åkte till Junsele och hämtade nå hästar som vi ska ha hemma på gården. Jag skulle jobba så jag kunde inte hänga med, så jag och manne var bara hemma ett tag och tog det lugnt och sen åkte vi till stan. Jobbade 15-19. Sen blev det subway, ovanligt? NEJ. Haha. Men det var gott!

Och nu sitter jag här och ska strax hoppa in i duschen. Måste in till stan och fixa nå grejer inför fredag, vet fortfarande inte vad jag ska va.. Panik!
Och sen blir det jobb 3 timmar, kul...

puss


Nej

Jag säger bara; HATA ALLT
Ingenting går som jag vill. Faan

PMS eller vad?

Jag undrar vad det är med mig nu, men det är nå fel iaf. Jag är sur och grinig på allt. Blir typ förbannad så fort nån öppnar munnen, och när jag tänker på olika saker och personer så blir det värre. Är det pms eller vad är det? Eller är det bara en vanlig, kvinnlig humörsvängning iochmed lingonveckan? Fan, man blir ju galen snart. Man vill ju liksom inte gå runt och va sur..
Aja, sover på frösön inatt så jag kanske blir gladare imorn när jag vaknar upp med sällskap av robin och carro.

Var på PC idag och fick manikyr av Malin L :) Trevligt trevligt! Kul att få surra av sig lite medans man blev ompysslad. Och så insåg jag återigen att jag längtar tillbaka till skolan. Skolan, klassen, maten, allt folk man träffade varje dag, vissa lärare, typ allt!! Jag hade tre riktigt bra år i gymnasiet. Visst, lite upp och ner vad det men i helheten var allt toppen.

Men nu kom mannen, så nu blire käk!
BYE


Ny vecka nya möjligheter

Har precis käkat frukost och sitter nu och funderar på vad jag ska hitta på idag.
Hadeen riktigt bra helg också. I fredags satt vi bara hemma på frösön och tog det lugnt. Carro och Robin var där också. Smurf kom även förbi en sväng. Satt mest och kikade på tv och idol, för temat för kvällen var Michael Jackson :)
På lördagen blev det jobb, 0730-1530. Skönt att få in lite pengar. Sen var det bara att slänga sig in i bilen och åka till kälarne, där fotbollsgalan började kl 1700. Men det hade inte gjort nåt om vi kom sent, för det började inte riktigt förrän runt halv 6, kvart i 6. Men det delades ut priser, och sedan blev det mat. Vi fick kött med potatisgratäng och nå grönsaker. Helt okej!
Efter det hände det inte så mycket på ett tag, en man kort skulle inte börja spela förrän 10 så man satt mest bara och prata och tog det lugnt. Men dom började lite tidigare än tänkt och jäklar vilket röj det blev! Alla dansade och verkade ha skitkul! Så det vae absolut en lyckad kväll :)
Söndagen blev som väntat en degdag. Vi klev inte upp förrän 1 och sen satt man mest i soffan och tog det lugnt.

bye

stoooolt

Kom nyss hem från en lång morgonpromenad :) Är så stolt över mig själv att jag tog mig ut! Woho.
Snart kommer bror och micke + belgarna till stan så får se om jag möter upp dem en sväng. Annars får jag väl se vad dagen mer har att bjuda på.

puss


Oj

Redan torsdag idag, jäklar vad dagarna går fort även fast jag knappt gör nånting. Men det är bra, då blire fort helg :)
Igår var jag ute en sväng med Iza Linda Pamela och Viktoria och lekte bilkurragömma. Skitkul! Men ändå svårt för det var riktigt kluriga ledrådar.. Sen åkte vi hem till Pamela och kollade på Grey's och när det var slut så blev det lek igen.

På lördag är det fotbollsgala/avlutning i kälarne. Jobbar dock 0730-1530 så det blir att köra snabbt! Och jag får göra mig iordning i bilen, det var ju mindre kul.. 
Har hittat en superfin klänning som jag funderar på att ha men jag vet inte om den blir lite för mycket, den är rosa. Men manne ska få se den idag och avgöra om det blir köp eller inte. Jag gillar den iallafall :)

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, funderar på att ta en promenad för att fördriva tiden men det är så tråkigt utan hund, inte lika kul att gå själv :( Men jag har ju hittat ett headset iallafall så jag har musik, alltid nåt.

Bye, puss

Löööörda'

Blev att vi åkte till Hällesjö igår. Hade väl inte så mycket annat för oss och så kände väl Robin sig lite ensam och ville ha hit oss. Så då var det bara att fara :) När vi kom så var det två män från Belgien här, Eric och Luc, som tydligen ska stanna här tills på fredag. Och det innebar att jag och manne fick sova nere på en madrass med sovsäckar på påslakan över. Inte den skönaste upplevelsen direkt, hade ont i både rygg och nacke när vi vaknade. Haha.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Robin är vid nån sjö med Eric och fiskar, mamma och micke håller på att göra en hästhage eftersom vi ska få hem 2 hästar nästa vecka(!), manne städar bilen och jag gör i princip ingenting. Eller jo, ja har precis bakat en kladdkaka, typ det enda vi får äta under våran inte-äta-godis period. Visst, kladdkaka är väl inte det bästa man kan äta men man måste ju få i sig socker på nåt vis! Även att Eric och Luc hade med sig väääärldens godaste choklad, och hur jag vet det? Jo Eric hade med sig samma choklad när han var hit förra gången. Fy fan, var så hemskt att sitta och kolla på när alla andra satt och smaskade i sig chokladen. Men jag kände mig duktig som stod emot :)

Funderar på att åka en sväng till Kälarne, måste köpa ett gummiband till mina jeanstights som mamma ska laga. Får bara se om tygaffären är öppen!
Aja.


Här får ni en mysbild också!


PUSS

Uppe med tuppen/tvätten

Yes, idag är det tvättdag. Var ju inte lite tvätt heller.. Både jag och manne hade en varsinn full tvättkorg. Så det blir att tvätta hela dagen! Så då ska jag passa på att diska och dammsuga lägenheten också, om jag orkar förstås. Eller jo, jag MÅSTE. Det ser faktiskt förjävligt här i lägenheten.
Nu väntar jag bara på att första maskinerna ska bli klara så jag får gå ner och hänga dem, och sen käka frulle! Mums!

Ser även ut att bli en toppendag igen!
Sen får vi se om det blir Hällesjö i helgen eller om det blir en lugn helg i kära staden.

week

Sockersuget tog över så vi gick ner och köpte några munkar och nå slags mandelkakor.. Men det kunde ha varit värre! Vi köpte ju iaf inte nåt med jättejättemycket socker i. Eller jo, kanske munkarna men man måste synda liiite. Jag menar, vi ska ju ändå ha godisuppehåll till halloween.

Var och hälsade på jennifer förut, varit trevligt eftersom vi inte umgåtts på bra länge. Men nu fick jag äntligen se hur hon och så :) Så vi drack lite te och pratade bara lite allmänt. Sen kom emelie och jennie också en sväng innan dom skulle på deras jobb, H1 och Svenska dagbladet. Drömjobben! Haha.

Nä nu skare fikas! Hörs!

BYE

Nja

Idag är ingen bra dag. För det första så sov jag till 10, vilket är mycket ovanligt. Och när jag vaknade så kände jag att jag hade rätt ont i halsen, och det är inte roligt. Hatar att ha ont i halsen. Sen när jag klev upp så såg jag dessutom att det var tokfint väder ute!
Jag måste nog ge mig ut en sväng, även fast jag inte känner mig så pigg.. Men det är säkert bara nyttigt också.

Om jag inte nämnt det tidigare så är det bestämt att jag ska börja träna på fristilen, även fast jag antagligen inte har råd.. Men det är nog värt det, hoppas jag. Har ju iaf lite mer träningskompisar där än på step in, bl.a. Tommy och madde, manne som ska skriva in sig när som helst och malin L som ska börja där samtidigt som mig :)
Så då får man förhoppningsvis mer motivation till att träna!


Nu har jag varit godisfri i 3 dagar, beröm mig! haha


Hörs!
Bye

Sooool

Skönt att få komma ut en sväng idag, har ju varit tokfint väder! Ogillar att promenera själv så därför var det extra bra att Anna var med :) Vi har varit jätteduktiga idag och sökt 7 jobb. Fan, om man inte får nåt av dom jobben så vet jag inte alls vad man ska ta sig till.. Hur många jobb måste man söka innan man får nåt vettigt? H1 var ju inte så vettigt för min del. Haha. Men grattis till den som fick min plats :)

Nu sitter jag och väntar på att mannen ska komma hit, för jag tänkte nämligen avancera och laga mat, riktig mat! Inte nå jävla hamburgare eller liknande skit. Jag tänkte laga Krämig pasta med curryräkor. Är ju inte direkt duktig på att laga mat men jag kanske är en mästerkock efter det här :) Man kan iaf drömma..

PUSS


7 Oktober

Hatar när man klickar bort sitt inlägg som man skrivit, och det händer ju oftast när man skrivit mycket också! Aja, får försöka skriva om allt igen..

Var 8 månader för mig och manne igår, yaaay! Tiden går fort när man har roligt. Fast det känns som om vi har kännt varann hela livet så då är 8 månader rätt kort ändå.. :)

Sov faktiskt till 08.45 idag, som inte har hänt på lääänge lääänge. Men det är som svårt att somna om när manne åkt till jobbet, så då kliver man hellre upp och och sätter sig vid dumburken istället. Men men, så blev det inte imorse!

Allt med mobilen gick iaf bra, åkte till moster och blev såklart retad direkt för min klantighet. Men precis som hon så är jag ju släkt med min mamma och det säger allt. Men telefonen är tillbaka och det är jag MYCKET glad för.

Nu sitter jag och väntar på anna banan. Vi ska kolla runt efter jobb som vanligt, det har blivit så att det typ är det enda vi gör när vi umgås nuförtiden! Men det är väl bara bra att man puschar på varann iofs, för det är väl den enda chansen till att lyckas få en inkomst. Konsum är ju inte så mycket att ropa hej för.. Men men. Bättre än ingenting.

Aja, nu blire duschen.

Bye
Puss

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

Varför ska jag va så klantig??

Allt hade gått så bra idag, jag var duktig och gick och träna och så. Och när jag var på väg hem så kommer mamma och micke och åker och frågar om jag vill ha skjuts hem och jag tackar såklart ja!
Och sen när vi väl va framme på Frösön så skulle ja ta med Bella ut så hon skulle få kissa och då måste min mobil ha farit ur fickan medan jag hedde på´hennes koppel och jag inser inte det förrän jag kommer in, alltså när dom redan har ÅKT. Så jag kutar till datorn och försöker få kontakt med någon som kan ringa. Och tillslut fick någon tag på mamma och hon vägra ju att vända. Så nu vart det så krångligt att min moster, som bor på väg mot Hällesjö, fick ta den och stackars manne får åka och hämta den när han slutar.. Herregud. Vad arg jag blir på mig själv!!!!!!


Hihi

Jag är tydligen världens bästa flickvän!
Men så har ju jag världens bästa pojkvän så det är väl inte så konstigt.. :)

Blev 3 timmars jobb idag också. En riktigt långdag haha. NOT.

Hörs!

Puss!

October 5th

Måndag. Inte den bästa dagen direkt. Man ska säga att jag hatar måndagar. Eller nuförtiden ogillar jag nästan alla dagar förutom fredag, lördag och söndag. Dom andra dagarna känns nästan meningslösa. Jag gör verkligen ingenting. Jag sitter hemma och kollar på tv och typ tycker synd om mig själv för att jag inte har något liv. Jag har inget riktigt jobb, bara några timmar på konsum varje månad. Så jag har alltså ingen inkomst att lita på. Har varit ute och lämnat CV:n lite här och var men det har inte riktigt gett nåt resultat, ännu..
Och så vill jag så otroligt gärna ha en egen lägenhet med Manne, eftersom Hannas kille antagligen flyttar ner till östersund snart. Men jag har ju som sagt ingen inkomst, ingen inkomst=kan inte betalahyra=ingen lägenhet. Så det känns piss. Och det känns så jävla tråkigt att sitta här i lägenheten på frösön, visst jag har bott här i princip hela mitt liv men på nåt sätt trivs jag inte här för jag känner mig så ensam.. Och jag vill ha nåt eget, EGET. Fan vad jag hatar pengar.
Men livet ser iaf lite ljusare efter helgen, då jag träffade Iza. Vi har lite planer på våran framtid. Hoppas det blir av!

Men varför klagar jag egentligen när jag har allt jag behöver? Emanuel Fagerberg heter han.
Hur glad blir man inte när man får ett sånt här sms:
Manne
05-okt-2009 09:20
"Fan vad jag älskar dej!! :-D <3"


Apropå helgen, så har jag haft en riktigt mysig weekend. I torsdags åkte jag och Manne till Hällesjö och på fredagmorgon klev vi upp kl 6 för att åka till Bispgården där Skodan skulle på service. Tog en sväng till Hammarstrand för att fördriva tiden och när bilen äntligen var klar så åkte vi till svärmor(har aldrig använt det ordet förut hihi)Katarina och Bengt i Minkelberget. Man kan säga att det enda vi gjorde där var att äta, äta och äta. Magen känns fortfarande som ens stor ballong! haha. På lördagen åkte vi tillbaka till Hällesjö och bara tog det lugnt. Och på söndagen tog vi en långpromenad med Kira, Sanya, Bamse och alla valpar. Riktigt skönt att få röra på sig.
Bestämde även mig för att sluta äta godis på ett tag, och då hängde herrn också på. Så vi ska inte äta godis förrän halloween och efter det får vi inte äta godis förrän på jul. Kommer bli tufft men jag ska klara det! Försökte även få han att sluta dricka redbull men det är nog inte det lättaste...

Beställde alldeles nyss biljetter till Micheal Jacksons biofilm "This is it" som har premiär den 28 Oktober, så jag och Manne ska gå på föreställningen 18.30. Han blev väldigt glad när jag berättade att jag fixat biljetter :)

Ska försöka uppdatera lite oftare hädanefter.

Puss

RSS 2.0